Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka mysz dla gracza do 100zł

GANG3STER

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Siadła mi myszka jakiś tam szit. Postanowiłem więc wydać do 100zł na jakąś z lepszej półki i mam pytanie czy ta mysz jest dobra ?

http://www.euro.com.pl/myszy/a4-tech-bloody-v7.bhtml

a jeśli nie to jakie polecacie. Od razu mówię, że nie chcę optycznych :) Dzięki będą + i 5 :)

Jeśli pomogłem daj + jeśli nie pomogłem też walnij + =)

Opublikowano

Ale na pewno ta myszka Razer dobra ? ;d patrzyłem jej na innych stronach to po 250zł :> wtf? Patrzyłem komenatarze u innego allegrowicza i podobno słaba jakość wykonania i podróbka ;) ;D

Opublikowano

Bierz A4Tech XGame X7 F4, sam używam jej, bardzo wygodna jest. Co do czułości mogłaby być większa ale cóż i tak nie jest źle ;)

Opublikowano

Ale na pewno ta myszka Razer dobra ? ;d patrzyłem jej na innych stronach to po 250zł :> wtf? Patrzyłem komenatarze u innego allegrowicza i podobno słaba jakość wykonania i podróbka ;) ;D

A widziałeś czas przesyłki? Bo trwa ona do 30 dni i obok masz napisane że z zagranicy więc idzie bez pośrednio z Chin. A cena jest dziwnie niska i poza tym to nowe konto. A ta myszka w sklepie Chińskim kosztuję trochę więcej bo 55$ lecz tu jest oryginalna. Więc ta aukcja to raczej nie jest oryginał.

W cenie 100zł znajdziesz lepsze myszki niż te od A4 Tech. Ja wcześniej polecałem microsoft sidewinder x5. A tak że polecam wszystkie myszki logitecha.

Opublikowano

@Adriano™ w tej myszce 3k Dpi to chyba wystarczy ;d

Opublikowano

@Adriano™ w tej myszce 3k Dpi to chyba wystarczy ;d

Tylko że to chinol.

Poleciłbym Sharkoon Drakonia, chodzi po ~115zł.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Jak możesz podeślij linka do sklepu gdzie można ją zamówić ;) Dzięki będzie +

Opublikowano

Jeśli preferujesz lekkie myszki i minimalne ruchy to polecam Bloody V3/5/7, inne shity z A4Techa ważą pół kilo i przyciski trzeba dusić. Taka moja opinia. Bloody V3 sam posiadam, jest jak Deathadder pod względem jakości wykonania (plastik etc.) i też jest lekka co mi się podoba osobiście.

Opublikowano

@Vanosh ta mysz sharkoon drakonia potrzyma mi do 2 lat ? potrzeba do niej podkładkę ? Bo jak na razie to ona przykuła moją uwagę ;)

Opublikowano

Oj nie bloody v7 to podobno myszka dla cheaterow ;d

Opublikowano

Żadne cheaty, taka tam totalna redukcja odrzutu za free na kilka tysięcy strzałów ;) Takie tam 1ms opóźnienia przy kliknięciu.

Opublikowano

Bierz tego A4Tech'a cały czas mam od tej firmy myszki i się nie zawiodłem aktualnie działa już 2 lata :)

PMK3yt4.png

Opublikowano

A dlaczego nie ta mysz?

http://www.morele.net/a4-tech-evo-xgame-laser-oscar-x760-blue-fire-usb-266960/

+ ta podkładka

http://www.morele.net/podkladka-a4-tech-a4-x7-200mp-406995/

i myślę że starczy :) nie mogę sie do v7 bloody przekonać bo dużo konfigurowania podobno :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...