Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bugsplat

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze,

ja i moj kolega nagle mamy ciagle bugsplaty, i pytanie czy to moja wina, czy tez tak macie..

Kilka sekund w grze - BUGSPLAT.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Streamerzy też tak mają, ocelota wyjebało i tez bugsplat.
Spróbuj naprawić clienta, niektórym pomaga. Je bym jednak czekał aż Riot coś zrobi

Opublikowano

Też tak mam napisałem do supportu, aby mi zwrócili punkty z rankeda bo to przeginka jakaś...

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

Też tak mam napisałem do supportu, aby mi zwrócili punkty z rankeda bo to przeginka jakaś...

Nie oddadzą Ci, ręcznie oni nie mają wpływu na to. Jeśli serwer sam nie dał Ci lose prevented to nie masz po co pisać, bo nawet jakby chcieli dać to nie mogą

Opublikowano

Kurwa teraz to nie da się normalnie grać.Chciałem sobie pyknąć rankeda lobby normalnie,a w grze kuźwa 5 bugsplatów w ciągu 10 minut w grze to się nie mieści w głowie bo nawet jeśli to wina Riot'u to ci LP nie zwrócom.

Dota and HoN incomming

Cpt%20Vezzie_eune_64_3_logo.png

Opublikowano

Nie oddadzą Ci, ręcznie oni nie mają wpływu na to. Jeśli serwer sam nie dał Ci lose prevented to nie masz po co pisać, bo nawet jakby chcieli dać to nie mogą

Mogą mu to zmienić na zapobiegnięto porażce , z tego co się nie mylę kiedyś tak było .

Poczekaj aż RIOT naprawi te błędy .

Opublikowano

U mnie już bug splatów niby nie ma po naprawieniu clienta, ale teraz pytanie czemu pozostał ping 85+?

Co najlepsze odczuwam na nim lekkie lagi/opóźnienia.. Ogólnie tylko w grze takie numery, reszta stale po 42/43.

Opublikowano

Wróciłem z miasta, zrobiłem repair i działa. Close.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...