Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Niebieska mapa summoner's rift

preorderjbl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Po nowym uppade zmieniła mi się mapa summoner's rift. Jest cała niebieska i widać tylko championy, towery oraz miniony. Cała reszta jest jasno niebieska, daje takim flashem po twarzy że oczy bolą.Da się jakoś wgrać normalny summoner? Przeszukałem cały internet i nic pomocnego nie znalazłem dla tego zwracam się tu.

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

Próbowałem przez Siu i tak nic :( To chyba właśnie przez to ponieważ miałem mapę wgraną właśnie tym programem i teraz po patchu nic... Tylko niebieskoo

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

Tak samo miałem mapkę przez siu, wystarczy uninstal mapkę, odpalić na nowo i problem znika (odznacz txt tej mapy i uinstal zrób to powinno pomoc przynajmniej w moim przypadku pomogło ;)

Opublikowano

Może riot da nam wreście coś za te ilości problemow w grze

Może ty "wreście" nauczysz się polszczyzny.

To nie jest błąd riotu, wgrał mapę przez SIU, większy patch ze zmianami mapy się pojawił i usunęło teksturę terrain'u. Wystarczy uninstall mapy w SIU albo repair w launcherze.

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

mam ten sam problem może repair pomoże na 5v5 niebieski bo miałem skina do mapy z siu a na 3v3 jest normalnie nie ma tego buga

Opublikowano

tak wy wszystko byście chcieli za 10 min,. lagi servera 975 rp za dużo wymagacie od Riota wystarczy to że zrobili taka gre nie podoba się nie grajcie .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...