Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] rookgard ;F

kayko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z wyjściem z rookgard'u.Wbiłem 8 lvl rozmawiałem już z "aniołem" po czym zostałem teleportowany na wyspę i tu zaczyna się mój problem otóż nie wiem jak "przejść" npc neill

DIALOG jaki przeprowadziłem nie przyniósł rezultatu.

15:51 Neill: Hello, young initiate! Welcome to your festival! ...
15:51 Azaux [8]: festival
15:51 Neill: Indeed! As you will have to choose your vocation soon, this festival will help you decide by showing you each vocation's unique style and techniques. ...
15:51 Azaux [8]: vocation
15:51 Neill: It is what you choose to be in Tibia - it is your 'profession', and your destiny. Be it knight or sorcerer, druid or paladin: a vocation is a way of living and a style of fighting. ...
15:51 Azaux [8]: knight
15:51 Neill: The noblest vocation of them all. No-one can best us with sword or shield!
15:51 Azaux [8]: yes

Proszę o szybką pomoc gdyż teraz stoję na tym festivalu i nie wiem co zrobić.

Opublikowano

Dziękuję za pomoc, za "moich" czasów kiedy jeszcze grałem w tibie nie było takich utrudnień, jeszcze raz dziękuję.

Opublikowano

Dziękuję za pomoc, za "moich" czasów kiedy jeszcze grałem w tibie nie było takich utrudnień, jeszcze raz dziękuję.

Były nawet sobie nie wyobrażasz jakie. :O

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Były nawet sobie nie wyobrażasz jakie. :O

nie bylo ;> szlo sie do aniola wybieralo sie kim chce sie grac i gdzie sie chce zaczac i jazda a teraz jakies wyspy powymyslali ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...