Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Galeria] Kwalifikacje!

CayceR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każdy wstawia swoje gówno więc i ja wstawię. Będę tutaj wrzucał moje pierwsze gry kwalifikacyjne :)

Screen 1:

9q9w1e.jpg

Screen 2:

ru4k92.jpg

Na początku śmiałem się z lamusów, którzy narzekali na noob team. Teraz zmieniam zdanie. Największe kurestwo jakie jest w tej grze. Oczywiście, mnie i ashe wygonili na bota ponieważ oni mieli ochotę zagrać na topie i jungli. Gdy tłumaczyliśmy im, że ssiemy na tych liniach to zostaliśmy zbluzgani. Następnie zaczęli nas obrażać za to, że feedujemy, gdyż droga sejuani nie wiedziała co to gank. Ta (przepraszam za wyrażenie) dziwka gankowała jedynie topa i mida. Kassadin był 2 pickiem, 1 był zed. Ale, że chujek mainuje kassadina to wybrał go na zeda. Oczywiście, potem to była nasza wina, że chuja robił. Czemu tacy ludzie grają w tę grę... PS Ja z ashe nie byliśmy premade. *W słowie "hipocrit" to była zwykła literówka* *Do zdania "Report him cuz [...] przez przypadek dodałem s do he.*

@Nie śmiejcie się z mojego dennego angielskiego.

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Radzę ci trochę więcej zapoznać się z mechaniką gry bo patrząc po twoich statystykach, nie ważne jak słaba jest twoja drużyna to 3k złota w 20min supportem to żenujący wynik. Także poczekaj jeszcze z grami rankingowymi, nie gra ich na siłę. Wiem że każdy może miecz gorszy mecz, ale patrząc na te dwie gry to tobie jeszcze dużo brakuje by wybić się chociażby do srebra.

Nie patrz na błędy innych tylko na swoje. Patrz co możesz poprawić w grze swojej, a nie innych. Na innych nie zwracaj większej uwagi, ją w drużynie trafi ci się osoba która np wyzywa wszystkich od najgorszych to jest coś takiego jak mute i po problemie.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Radzę ci trochę więcej zapoznać się z mechaniką gry bo patrząc po twoich statystykach, nie ważne jak słaba jest twoja drużyna to 3k złota w 20min supportem to żenujący wynik. Także poczekaj jeszcze z grami rankingowymi, nie gra ich na siłę. Wiem że każdy może miecz gorszy mecz, ale patrząc na te dwie gry to tobie jeszcze dużo brakuje by wybić się chociażby do srebra.

Nie patrz na błędy innych tylko na swoje. Patrz co możesz poprawić w grze swojej, a nie innych. Na innych nie zwracaj większej uwagi, ją w drużynie trafi ci się osoba która np wyzywa wszystkich od najgorszych to jest coś takiego jak mute i po problemie.

Wiem to. Patrze się na swoje błędy, ale nie tylko. Janną nie miałem jak cokolwiek zrobić gdyż cały czas mnie focusowali + jak miałem zdobyć asysty gdy mój adc nic nie zabijał? I wiem, że jest coś takiego jak mute. Tylko to nic nie daje. Mute nie sprawia, że team przestaje grać "like a rambo". Staram się grać jak najlepiej, lecz nie zawsze się da. Co do gry kayle: Z teamem umówiliśmy się, że ja będę pushował topa, oni mida. Zresztą, nie bardzo potrzebowali pomocy, sami to przyznali. Nie było cię w grze więc ciężko jest to skomentować. Osobiście darowałem już sobie wstawianie screenów na forum, to nie ma sensu. W prawie każdej grze mam instalocków i trolli, którzy nie rozumieją, że niszczą ludziom grę.

Come on, shoot faster,

Opublikowano

To jest do chuja nie podobne co się w tych kwalifikacjach dzieje. Typy zabierają wszystkie kille (przeważnie jest to premade) - Ok, ogarniają to może wykierują. W połowie gry zachciało im się wyjść. No ok, trudno. Następna gra - Kolejne premade. "Przecież oni muszom iźdż na topa bo som kolegami!", ok. Nikt nie chciał się kłócić z dziećmi. Grają grają, i zaczęli feedować. "O matko muj kolega padł pszes ciebie! idziemy feedować skiurwisinku! omg noob". I JAK TU KURWA NORMALNIE GRAĆ. I JAK ZWYKLE TE KURWY W MOIM TEAMIE SĄ. Nawet wygrane gry mogą tak zjebać, że o ja pierdole!

Come on, shoot faster,

Opublikowano

Jest takie przysłowie co do twojej gry

"Dziadek się śmiał i to samo miał"

No jak widać nie popłaca.

Czasami to jest pech odnośnie tych feederów ale zdarzają się dość często na poziomie brąz

Opublikowano

Jesli przegrales 2 gre to chyba juz cie do golda nie dolosuje. Ja sie tak sralem z tym , mialem 7 winow a tutaj slabszy team i wyladowalem w silver 1.

Powodzenia w dalszych grach.

ps. nie graj supportem lepiej juz grac duo top niz supportem ( o ile jestes dobry). Sam powienies dac rade wycarowac gre ludzie tam na prawde nie wykazuja sie super umiejetnosciami i masterem yi robionym pod full adc dasz rade sam zabic 5 ( ludzie czesto chodza solo)

u1lc.png
Opublikowano

First at all - english lol or I won't even talk with you xD

Polski lol sysa i połyka.

Co do teamu... Cóż, jeśli brązik wpycha Ci się na Twoją main linię powinieneś umieć go z niej wyjebać, dla przykładu poprostu strasząc double midem. Ci ludzie mają tak schrzanioną mentalność, że zdodgeuje twierdząc iż jesteś debilem i masz jednego brąza mniej w teamie. Voila. Drugi mecz - mid. Po drugie, grając rankedy powinieneś wykazywać przynajmniej śladowy skill gry na bocie, nie tylko tam gdzie najchętniej grasz. 0/8 to nie jest nawet śladowy skill w tym momencie, jak dostajecie w dupę to siedzcie pod turretem i niech ashka farmi V:

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

jak ssiesz na jakiejś linii to przerzuć sie na boty. grajac rankedy musisz umiec grac na kazdej z linii, lol. kolejny unskilled ktory placze o teamy a sam nie umie grac :D

Opublikowano

First at all - english lol or I won't even talk with you xD

Polski lol sysa i połyka.

Co do teamu... Cóż, jeśli brązik wpycha Ci się na Twoją main linię powinieneś umieć go z niej wyjebać, dla przykładu poprostu strasząc double midem. Ci ludzie mają tak schrzanioną mentalność, że zdodgeuje twierdząc iż jesteś debilem i masz jednego brąza mniej w teamie. Voila. Drugi mecz - mid. Po drugie, grając rankedy powinieneś wykazywać przynajmniej śladowy skill gry na bocie, nie tylko tam gdzie najchętniej grasz. 0/8 to nie jest nawet śladowy skill w tym momencie, jak dostajecie w dupę to siedzcie pod turretem i niech ashka farmi V:

Racjaa. Idz double topa/mida/adc czy co tam chcesz byle by to wyccarować, oni i tak zmienią linię z dwóch powodów. Będziesz im zabierał farme bo nie umieją dobrze farmić. Nie chcą ks'ów :)

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Ziomuś, sam byłem w tej samej sytuacji co ty teraz. Zacząłem grać z kumplem i ostatnio 9 winów pod rząd było. chciałem zrobić nawet ss jak by było 10 ale zj*bałem pare rankedów i jeszcze spadłem do brązu 3 ;D

Na te teamy nie ma co płakać, jak umiesz dość dobrze grać to z kumplem robicie grę w 2.

Pickujecie np on topa ty jungle, on mida ty jungle lub supp + adc . To jest dobre rozwiązanie wtedy macie większą współprace ze sobą niż jak on by był na topie a ty na supp lub adc .

Pozdrawiam :P

lucyfergif.gif

Opublikowano

jak ssiesz na jakiejś linii to przerzuć sie na boty. grajac rankedy musisz umiec grac na kazdej z linii, lol. kolejny unskilled ktory placze o teamy a sam nie umie grac :D

Umiem grać na każdej linii, ale nie jestem dobry na każdej linii tak jak na topie czy jungle.

Racjaa. Idz double topa/mida/adc czy co tam chcesz byle by to wyccarować, oni i tak zmienią linię z dwóch powodów. Będziesz im zabierał farme bo nie umieją dobrze farmić. Nie chcą ks'ów :)

Spoko.

@PS Co do gry Janną: Nie mogłem nic robić. Co z tego, że siedzę przy turrecie schowany za minionami jak taka quinn miała miniona na 1/2 aa? Szybko zabili falę, blitz grab i chuj w dupę.

Come on, shoot faster,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...