Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Która gra

xXxJokerXxX

Gra  

45 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaka gra

• Fifa 14
      2
    • Battlefield 4
      13
    • Gta 5
      30

Rekomendowane odpowiedzi

Admin Cienia
Opublikowano

Na razie nie zamówiłem żadnej z wyżej wymienionych gier, jednak uważam że najlepszym wyborem będzie GTA V

1294477714-U1.png

Opublikowano

Fifa jak dla mnie odpada, nie za specjalnie lubiłam w tą grę grać. Więc to odpada.

Miałabym dylemat między Battlefield 4 a Gta 5. Jeżeli wolisz swobodnie poruszać się, kraść auta, przebierać się, itd., itd., to weź GTA V, jeżeli wolisz typową strzelaninę to Battlefield`a 4 :p

Opublikowano

FIFA jest chujowa bo co roku jest nowa a powinno być tak ,że jest normalnie FIFA i co roku jest patch i są DLC , jak ktoś chce to kupuje bo chuja zmieniają . Jedynie te transfery ... , które samemu można pozmieniać jak nie gramy multi ...

Według mnie GTA V , to będzie najlepszy wybór z tych gier . Ale tak od siebie polecam ci poczekać na Wiedźmin 3 : Dziki gon

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Bf4 mam preorder, a FIFA 14 i GTA V kupię ze sklepu firmy torrenty.

Opublikowano

Jakub99941, w GTA V ma być multiplayer ;)

Co do tematu to żadną, wolę FarCry2 (tak 2, bo 3 to przekombinowane). :D Dodam, że lepiej założyć temat którą grę pobierasz/pobierzesz... bo Polacy to banda piratów xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...