Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PILNE!

Kwasna111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie i panie zwracam się do was z pilną sprawą.

OD tygodnia mam dostęp tylko do internetu mobilnego co wiąże się z ograniczonym transferem który nie jest zbyt wysoki bo 1gb...:(

Wczoraj przeprowadziłam test na otsie i zeżarło mi 200mb, po niedługim czasie gry, więc granie na ots i rl odpada. :(

Więc wpadłam na genialny pomysł B)

Czy dałoby radę grać offline jeśli pobrałabym sobie silnik z mapką ?

Prosze mi tutaj nie wyskakiwać z tekstami po co grać offline itd. chce grać bo ogólnie gra mi się podoba pozatym na notebooka jest w sam raz. Nie gram dla statystyk nabijania lvl czy pk, tylko dla relaksu i takie rozwiązanie wcale by mi nie przeszkadzało.

Tylko tutaj powstaje moja prośba.. oglądałam dzisiaj troche tych gotowych otsów i nie znalazłam żadnego fajnego tak do 50mb ..

Czy ktoś jakiś zna? i byłby tak miły podać linka ?

No i czy ktoś jest na tyle obcykany w tych sprawach żeby mi bezboleśnie wytłumaczyć jak sobie to uruchomić ?? :)

Bardzo proszę o pomoc, rady, opinie, cokolwiek co może mi pomóc :P

PS dla leniwych podkreślone ważne pytania :D

b6y2zc.png

:783_heart_decoration:  Music - Games - Tattoo's - Muscle car's   :783_heart_decoration:

Opublikowano

Nie możliwe, że zeżarło Ci 200mb, również mam internet mobilny i po około 4 godzinach grania mam 30-40mb.

surprise motherfucker

Opublikowano

PoSiak .. sama byłam tym zdziwiona, bo przed odpaleniem szukałam opinii w necie. I wyczytałam że zżera mniej więcej tyle ile napisałeś, ale u mnie jakimś cudem pożarło nie bagatela bo 200...

NeverBack,
Mam silnik, jakiś tam udało mi się znaleźć. Według wszelkich tutków zedytowałam cofing.lua. Odpowiedniego do silnika klienta. Ip changer.. i dalej ruszyć nie mogę..
Jakieś wskazówki ? gdzie w win 7 znajduje się moje ip? bo w cmd na ipconfig nie wyskakuje żaden...
A gra online niestety odpada..

b6y2zc.png

:783_heart_decoration:  Music - Games - Tattoo's - Muscle car's   :783_heart_decoration:

Opublikowano

PoSiak .. sama byłam tym zdziwiona, bo przed odpaleniem szukałam opinii w necie. I wyczytałam że zżera mniej więcej tyle ile napisałeś, ale u mnie jakimś cudem pożarło nie bagatela bo 200...

NeverBack,

Mam silnik, jakiś tam udało mi się znaleźć. Według wszelkich tutków zedytowałam cofing.lua. Odpowiedniego do silnika klienta. Ip changer.. i dalej ruszyć nie mogę..

Jakieś wskazówki ? gdzie w win 7 znajduje się moje ip? bo w cmd na ipconfig nie wyskakuje żaden...

A gra online niestety odpada..

o mój Boże , półeczka w mózgu z napisem "OTS" musi się odświeżyć hehe , bodajże local ip , przez to się łączysza , a jak nie to to drugie .

Odpalasz silnik , tibia pod Tibię tego silnika no i ip changer ew twój client własny / inny serw tej tibii np 8.0

w offline możesz sobie grać ale 0 w tym frajdy , lepiej się pobawić gm'em :D

Nie wiem co chcesz sam robić na pustym serwerze , expić tylko ? questy?

Opublikowano

twoje ip to localhost

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

o mój Boże , półeczka w mózgu z napisem "OTS" musi się odświeżyć hehe , bodajże local ip , przez to się łączysza , a jak nie to to drugie .

Odpalasz silnik , tibia pod Tibię tego silnika no i ip changer ew twój client własny / inny serw tej tibii np 8.0

w offline możesz sobie grać ale 0 w tym frajdy , lepiej się pobawić gm'em :D

Nie wiem co chcesz sam robić na pustym serwerze , expić tylko ? questy?

heh wiem u mie tez trzeba bylo odkurzyć by chociaż trochę sobie przypomnieć :D

Silnik mam, Tibie z odpowiednią wersją mam, Ip Changer jest.

Tylko jest problem mam zmienne IP, a co za tym idzie każdorazowo muszę zmieniać ip w cofing.lua itd

Może i zero frajdy ale w co pykać na notebooku? Normalnie gram w MU Online ale z braku laku sięgłam po Tibie.

Co chce robić ? Grać dla frajdy tak o, pobawić się mapką, GM, questy itd. :)

Tez mam mobilny i tak jak up pisal nie mozliwe ze ci 200 zezarlo w tak krotkim czasie

patrz posty wyżej, też nie wiem jakim cudem to się stało.

Ku przestrodze

Panowie i Panie ! Proszę zwrócić uwagę na to, że pisze w formie żeńskiej, oraz mam oznaczoną płeć w profilu! Więc proszę wybierać odpowiednią formę zaimka! :D

b6y2zc.png

Opublikowano

wpisanie localhost załatwiło problem ip :) Dziękuje bardzo :)

Never Back wspomniał mi na pw, oraz tu w temacie że nie mam wszystkich programów, ale nic więcej nie powiedział więc ostatnie pytanie:
Czy czegoś brakuje? :P
Tibia, silnik, rem map editor, ip changer :)
potrzebne coś jeszcze? :P (jeszcze raz przypominam, do samodzielnego grania!)

b6y2zc.png

Opublikowano

Never Back wspomniał mi na pw, oraz tu w temacie że nie mam wszystkich programów, ale nic więcej nie powiedział więc ostatnie pytanie:

Raczej nie, wszystko potrzebne już masz. :)

surprise motherfucker

Opublikowano

jak masz source w silniku , to można sobie go edytowac jeszcze ładniej , ale tak to wszystko masz ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...