Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz]Flouress Server Metin2 [Medium/Easy]

Shirquis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli mamy do wyboru epiki robione z broni 65 lub 75 hmm

ciężko będzie, ja proponowałbym z broni 65 bo jak ktoś ci wleci z mieczem hmm (abstrachuje) na 150 lvl który ma 54 sr + 10 luda + kd(+5 ??to nawet te 35%) + 30% z eq na ludzi to rozgromi wszystko, gdyby takie coś było to po 20% abs by trzeba było dać i jakieś zabezpieczenie przed ciosem penetrującym (penetra) zrobić bo ciosy byłby by olbrzymie , jak dla mnie WP byłby OP bardziej możesz zrbic wbudowane śr i um do broni lub poprostu dodać silny na ludzi i to bedzie lepsze , bardziej z broni 75 robić epika do expa który miałby śr z Truciaka i bonus na moby + troche wiecej ataku, czytałem ze ktoś się skarżył ze BM będzie ssał , hmm daj może po 20% abs i pvp będzie dłużej trwało a nie ze mental wleci puści combo i typa nie będzie ..

Streszczenie:

1. Epiki bez średnich,

2. ABS po 20% -- wyrównanie szans (roski na magie które łącznie dają 80% to i w abs musi byc 80%)

zaraz będzie fala hejtów ze "debil nie dawaj 20%" :*

widac nigdy nie grales na servie gdzie jest 20% abs na wszystko ... to niszczy server

a ktos mowil ze szaman/bm bd mieli lepsze bony w broniach wiec ...

56096062140461666809.png

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widać radziolek za wysokie progi na twoje nogi...

Wszystko było testowane all dmg itd. Jak nie znasz servera nie opowiadaj bzdur bo ją osobiście wiem więcej niż ty na temat bonów abs itd.

76135276396488580058.png

Opublikowano

Widać radziolek za wysokie progi na twoje nogi...

Wszystko było testowane all dmg itd. Jak nie znasz servera nie opowiadaj bzdur bo ją osobiście wiem więcej niż ty na temat bonów abs itd.

Tyle wiesz na temat swojego serwera a nie znasz podstawowych zasad których można się nauczyć jeszcze na Plu. Zresztą co ja ci będę tłumaczył zobaczysz po tygodniu co się będzie działo na serwerze. Nie odpisuj nie komentuj już tego posta dalsza konwersacja nie ma sensu.

2sbu2dv.png

Opublikowano

Serwera nie polecam Shirguis totalny nie ogar 15lat ,pisze z nim na gg,a ten odrazu w zachowanie agresywne,to jest nie dopuszczalne,na ts3,zaprasza swoja siostrę 10 letnia do rozmowy.Jak gadał z graczami....

Opublikowano

A co ma siostra do SERVERa... Chcę zagrać to niech gra.Ogarnia bardziej od.cb. MÓWIĘ ZRÓB SERVER POGADAMY.Mam 16lat a ogarnięty bardziej niż.ty.

76135276396488580058.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...