Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Blol

Kogo_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam jeszcze pytanie nie widze w nim skin chacka w main mam tylko zoom hack minimap hack extraawareness speech rozognition . I jeszcze mam pytanie jak gram ryzem to mam Rotation odpala sie jak nacisne spacje i atakuje i Burst nie wiem do czego to jest a i czy w blolu mozna ustawic jakos target czy poprostu jak trzymam spacje bije tego kto jest blizej ? I jeszcze prosze o nazwe skryptu pomagajacego farmic tzn ktory mowi ktre minionki moge zlasthitowac

Opublikowano

Jak możesz bo nie jestem za bardzo kumaty to podaj odrazu link do downloadu tego skrypta i napisz mi mniej wiecej po polsku jak go uzywac bo ja nie bardzo po angielsku umiem I shift kliknac w grze czy podczas wybierania postaci ?

Opublikowano

znalazłem jakiś skrypt LastHitee w opisie pisze Hold A to auto last hit minions , F5 to enable ability las hit i jak w grze klikam A to mam taki czerwony celownik ale jak klikam na miniona to normalnie atakuje z auto ataku a nie lasthituje minionow

Opublikowano

Mam jeszcze pytanie odnośnie vipów na bocie

Good Evade, Yet Another CassiOPeia, I'M Lee Sin, I'M Orianna.

Do tego, za drugie 10$ możesz kupić SAC: Reborn, które jest w fazie closed beta.

Wyjaśnisz co te skrypty takiego robią i do czego służa bo same nazwy nic mi nie mówią a i czy jak mam vip boge już dzis grac na bocie ?

Opublikowano

Good Evade to unikanie skillshotów a reszta to skrypty do postaci oprócz SAC: Reborn.

Tak, możesz, ale dopiero wtedy, gdy spudgy zaktualizuje BoLa do wersji 3.11.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...