Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] [Wkrótce start] Hide 'n' Seek ! Prosimy o wasze opinie w komentarzach !

amurio19971

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć jestem Amurio. Wraz z kolegą Graihią postanowiliśmy postawić serwer Hide 'n' Seek 40 slotów (Zwiększymy gdy będzie duża grywalność). Będą 3 areny, na 10 osób, 15 oraz 20 (Już mamy arene na 10 osóB). Paczkę pluginów już mamy gotową oraz przestestowaną.

Co to jest Hide 'n' seek ?

Hide 'n' Seek jest to zabawa w chowanego. Pewnie myślicie że jest to nudne lecz ja za bardzo nie przepadam za grą w Minecraft'a jedynie lubię tworzyć serwery ale ten typ naprawdę mi się bardzo podoba i jest bardzo dużo frajdy.

Kto będzie mógł grać na naszym serwerze ?

Na naszym serwerze będą mogli grać wszyscy gracze z Premium jak i bez. Nie trzeba się zapisywać na jakąś durną White-liste tylko wpisujecie IP wchodzicie do Lobby i się bawicie !

Czy mamy rekrutacje do administracji ?

Aktualnie nie mamy otwartej rekrutacji ponieważ ze wszystkim sobie radzimy lecz gdy poczujemy brak sił lub wiedzy na dany temat na pewno się ogłosimy.

Jakie są areny ?

Areny są dopasowane do ilości graczy.

Arena dla 10 osób - mała

Arena dla 15 osób - średnia

Arena dla 20 osób - duża

Kiedy serwer wystartuje ?

Serwer wystartuje wkrótce, planowana data - 7 wrzesień 2013r o 16:00. (Nie jest to pewna data)

Na pewno zostaniecie poinformowani o starcie serwera z wyprzedzeniem o 2 dni.

Gdzie dowiemy się o starcie serwera ?

Na pewno na tym forum, lecz jeśli ktoś się boi że nie znajdzie naszej reklamy może zaprosić mnie na SKYPE: "kalosz.kaloszowy"

BARDZO PROSIMY O WASZE OPINIE ORAZ PROPOZYCJE W KOMENTARZACH. Z GÓRY DZIĘKUJEMY ORAZ POZDRAWIAMY

Opublikowano

No niewiem,same hide n seek to za malo ,malo by bylo graczy ,zebys dodal duzo innych mini games to by bylo fajne typu tnt run ,splegg,tnt bow ehehe cala kopia

hypixela :) ale napewno bys mial ludzi zebys taki stworzyl:)

Pomoglem??? Daj Like:)

Niedlugo Tworze Serwer:)

Opublikowano

Właśnie, dobrze że poruszyłeś ten temat, sam przed chwilą o tym myślałem i doszedłem do wniosku że dobry byłby serwer Hide 'n' Seek + Survival z frakcjami + Survival Games. Bardzo proszę napisać co o tym myślicie wasze decyzje naprawdę będę brał pod uwagę.

Opublikowano

Właśnie, dobrze że poruszyłeś ten temat, sam przed chwilą o tym myślałem i doszedłem do wniosku że dobry byłby serwer Hide 'n' Seek + Survival z frakcjami + Survival Games. Bardzo proszę napisać co o tym myślicie wasze decyzje naprawdę będę brał pod uwagę.

Lubie survival+Frakcje tak samo jak lubie serwery minigames napewno na tym serwerze mnie by nie zabraklo :))

Opublikowano

A chcialbyś pomóc w budowie mapki i reklamowaniu ?

W reklamowaniu ? Tzn jak? Grafikiem nie jestem ,budowac cos bym tam zdzialal xDD

Opublikowano

Jak kolega wyżej napisał, zapomniałem dodać że ten serwer nie będzie stał przysłowiowe 2 tygodnie lecz znacznie dłużej. Nie ma takiej opcji abyśmy zamknęli serwer szybciej niż 3 miesiące ponieważ mamy na tyle opłacony.

No i oczywiście będziemy przedłużac ;>

Opublikowano

No powiem , że serwer się zapowiada ohoho, i zagram ;)

Lecz, dodaj grafikę do prezentacji, więcej opisz itp !

­

logo.png

Nykeria.pl / 07.04.2016 / Metin2

Opublikowano

Jak kolega wyżej napisał, zapomniałem dodać że ten serwer nie będzie stał przysłowiowe 2 tygodnie lecz znacznie dłużej. Nie ma takiej opcji abyśmy zamknęli serwer szybciej niż 3 miesiące ponieważ mamy na tyle opłacony.

No i oczywiście będziemy przedłużac ;>

Uważaj bo i uwierzę, nie padnie? :) jak serwer gów** to padnie po 1tyg bo brak graczy będzie więc nie mów ze będzie włączony przez 3 miesiące skoro i tak padnie bo nikt grać nie będzie. :)

Opublikowano

Na pewno zagram ! :)

polaczeniej.png

Pomogłem ? Daj lajka . ; )

Wiadomości bez koloru są pisane z telefonu. :)

Wiadomości z kolorem z komputera.

Opublikowano

Według mnie serwer prędko nie padnie, bardzo dużo osób do mnie pisało kiedy start. A jeżeli będzie mniej graczy niż się spodziewam to areny ustawie na mniejsza ilość osób. Ale chciałbym dodać że reklamować będziemy praktycznie bez przerwy.

Opublikowano

Siemanko ludzie, taka informacja na przyszłość, serwer nie padnie po dwóch dniach ponieważ jest opłacony na dłużej. Wiem że większość osób mówi że nie wypali ale to nie jest prawda, serwer wypali ! Jutro start także myślę że czekacie na start bo my czekamy z nie cierpliwością, nie na start ;p tylko na graczy, bo bez graczy serwer nie będzie istniał. Tymczasem zapraszam was na nasz serwer Survival + Gildie, niedługo nowa lepsza edycja, przepraszamy was za błędy na tym serwerze, ale jesteśmy zajęci budową serwera mini - game, spawn i areny nie będą profesjonalne ponieważ robimy to pierwszy raz, ale nie ostatni, nie bójcie się że spawn tak wygląda, po prostu robiliśmy go na szybko, w przyszłym czasie lobby oraz spawn zmienimy, areny też. Dobra ja tu pisze i pisze a ip do serwera Survival + Gildie to nie podałem. Oto ip do serwera Survival + Gildie : lol.owncraft.pl:6791. To już koniec mojej wypowiedzi, serwer Survival + Gildie dopracujemy. Sloty będą powiększane z ilością napływających graczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...