Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Start Sobota 20:00] [Jedyny taki w Polsce Hide 'n' Seek !] [24/7] [CZYTAJ TEN TEMAT !]

amurio19971

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

IP SERWERA: spa.owncraft.pl:2519

Start serwera: Sobota 07.09.2013 o godzinie 20:00

Cześć jestem Amurio. Wraz z kolegą Graihią postanowiliśmy postawić serwer Hide 'n' Seek 40 slotów (Zwiększymy gdy będzie duża grywalność). Są na razie 3 areny ale będziemy dodawać z każdym Up-Date. Paczkę pluginó amy gotową oraz przestestowaną.

Co to jest Hide 'n' seek ?

Hide 'n' Seek jest to zabawa w chowanego. Pewnie myślicie że jest to nudne lecz ja za bardzo nie przepadam za grą w Minecraft'a jedynie lubię tworzyć serwery ale ten typ naprawdę mi się bardzo podoba i jest bardzo dużo frajdy.

Kto będzie mógł grać na naszym serwerze ?

Na naszym serwerze będą mogli grać wszyscy gracze z Premium jak i bez. Nie trzeba się zapisywać na jakąś durną White-liste tylko wpisujecie IP wchodzicie do Lobby i się bawicie !

Czy mamy rekrutacje do administracji ?

Aktualnie nie mamy otwartej rekrutacji ponieważ ze wszystkim sobie radzimy lecz gdy poczujemy brak sił lub wiedzy na dany temat na pewno się ogłosimy.

Ile jest aren ?

Aktualnie są 3 areny lecz będą ciągle dodawane.

Fanpage serwera:

www.facebook.com/mcmordownia (Nie jestem pewien czy można podawać tutaj Fanpage jeżeli nie to prosze nie usuwać mi postu tylko zwrócić uwagę to usunę).

BARDZO PROSIMY O POMOC W REKLAMOWANIU SERWERA ZA KTÓRA BĘDZIECIE WYNAGRODZENI.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...