Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy mógłby ktoś wybrać tylko potrzebne sterowniki?

xNietoper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) Mam do was prośbę. Posiadam laptopa Toshiba Satellite a215-s4807. Zgubiłem płytę, na której posiadałem wszystkie sterowniki. Wiem, że najdują się one na tej stronie internetowej (

http://driverscollection.com/?H=Satellite%20A215-S4807&By=Toshiba

). Chodzi mi o to, że chcę wybrać tylko te potrzebne i warte instalacji sterowniki (wiem, że wszystkie są ważne, ale często sporo poprostu zaśmieca komputer). Dodam, że na laptopie mam zainstalowany system Windows XP. Serdecznie proszę o pomoc, bo w laptopahc posiadam naprawdę niewielkie doświadczenie :(

Pozdrawiam serdcznie, xNietoper

Opublikowano

instalujesz wszystkie , i nie z dennej strony tylko supportu laptopa

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Dobrze, ale co zrobić jeśli na stronie toshiby nie ma mojego sprzętu? Z serii Satelite naniższym modelem jest "A300" a ja posiadam "A215" :/

Co teraz? Masz może inne dobre źródło, skąd mogę pobrać sterowniki?

Dobrze, ale co zrobić jeśli na stronie toshiby nie ma mojego sprzętu?
Z serii Satelite naniższym modelem jest "A300" a ja posiadam "A215" :/

Co teraz? Masz może inne dobre źródło, skąd mogę pobrać sterowniki? W kategori "Archiwum" z kolei najwyższym modelem jest "A210"

Dobrze, ale co zrobić jeśli na stronie toshiby nie ma mojego sprzętu?
Z serii Satelite naniższym modelem jest "A300" a ja posiadam "A215" :/

Co teraz? Masz może inne dobre źródło, skąd mogę pobrać sterowniki? W kategori "Archiwum" z kolei najwyższym modelem jest "A210"

Opublikowano

twój problem ze masz nietypowy model na rynek amerykański , szukaj w supporcie amerykańskim może znajdziesz po numerze seryjnym

w czym też widzisz problem ściągnąć nawet z tej stronki co podałeś te kilka plików i je zainstalować ? no chyba że nie zrozumiałeś słowa WSZYSTKIE

zresztą nie chcesz czegoś to porostu nie instalujesz, świat się nie zawal a laptop i tak będzie działał

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...