Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Różnica między easy a hard

Soremix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

Ciekawi mnie jaka jest różnica między trybami jakie się wybiera przy pierwszym logowaniu do lola. : >

Wie ktoś może o co w tym chodzi?

Dzięki z góry

;)

Opublikowano

Przypuszczam, że wybierasz na jakie boty będziesz grał. Są takie, które chodzą po jungli, robią buffy, używają summoner spelli a są takie, które tylko chodzą i biją co się rusza a jak wejdziesz w krzaki na 10 hp to Cie nie zabiją

Opublikowano

Raczej chodzi o to, że grasz z graczami, którzy wybrali podobny poziom. Czyli ktoś kto wybrał początkujący nie będzie grał z tymi lepszymi. Przynajmniej tak miało to działać w teorii. W praktyce smurfy klepią nowych graczy.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Przypuszczam, że wybierasz na jakie boty będziesz grał. Są takie, które chodzą po jungli, robią buffy, używają summoner spelli a są takie, które tylko chodzą i biją co się rusza a jak wejdziesz w krzaki na 10 hp to Cie nie zabiją

To nie ma na to znaczenia. Gdy robiłem refferala, wybrałem poziom początkujący, a i tak boty roamowały, używały spelli etc.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Raczej chodzi o to, że grasz z graczami, którzy wybrali podobny poziom. Czyli ktoś kto wybrał początkujący nie będzie grał z tymi lepszymi. Przynajmniej tak miało to działać w teorii. W praktyce smurfy klepią nowych graczy.

Myślę , że tak nie jest , a przez to że każdy by raczej wybierał poziom najniższy żeby wygrywał , jest to po to tylko żeby zaznaczyć jakąś opcję na początek .

Opublikowano

@up

tak jest, kiedyś oglądałem jakiegoś stremera, 5 k widzów + i robił nowe konto .. wybrał najcięższy tryb i na 3 lvl już ludzie grali lepiej niż goldy/platyny .... pszypadek ? nie sondze.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

w sumie można gdybać gdyż riot nie udostępnił oficialnych info

moim zdaniem im wyższy poziom wybierzesz tym trudniejszych rywali w razie zwyciestw dostajesz

Pomogłem? Daj like a odwdzięczę się (jeśli nie dam do 24h możesz pisać PW)

r4bv.png

Opublikowano

Myślę , że tak nie jest , a przez to że każdy by raczej wybierał poziom najniższy żeby wygrywał , jest to po to tylko żeby zaznaczyć jakąś opcję na początek .

Gdyby wybrał niższy, to również grałby z słabymi jak i przeciwko słabym. To ma znaczenie bo system na początku stara się wybierać według właśnie tego. Wiadomo ludzie kłamią czasami i ci lepsi wzieli początkujący tryb i takie coś już się miesza.

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Im trudniejszy tryb sobie weźmiesz, tym trudniejszych przeciwników będzie wybierało. Tak jest do 20lv, wtedy chyba od winów przydziela.

KomaNdoRamBoo_eune_64_3_logo.png

Jestę w brązię i się nię wstydzę.

Opublikowano

Mam pytanko. Nie od dziś wiadomo, że chcąc zdobyć jak najszybciej złoto w grach rankingowych 3on3 trzeba mieć jakiegoś znajomego z wyższą dywizją po to, aby znajdywało nam lepszych przeciwników. Jeśli wybiorę poziom Expert, oraz wbiję 30 poziom to czy w grach rankingowych będzie znajdowało mi znajdywało graczy z lepszą dywizją?

Opublikowano

@up

tak jest, kiedyś oglądałem jakiegoś stremera, 5 k widzów + i robił nowe konto .. wybrał najcięższy tryb i na 3 lvl już ludzie grali lepiej niż goldy/platyny .... pszypadek ? nie sondze.

Hahaha nie wciskaj kitów ;]... Jeśli naprawdę tak było to proszę o nick tego gracza (pewnie nie pamiętasz),albo po prostu nie widziałeś jak grają goldy/platyny

Opublikowano

@up/@topic nie prawda, grając na wescie (~5 lvl) szlo sie dogadac z ludzmi i jednoczesnie czerpac fun z gry lepiej niz na eascie na rankedach (okolice golda) takze to jest prawda ;]

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Opublikowano

Głównie chodzi mi o to czy jak wbije 30 lvl na najtrudniejszym poziomie to na rankedach będe dostawał lepszych team a nie takich co sobie, np. wychodzą z gry ...

Opublikowano

OK, dzieki za info.

Szkoda że to nie liczy sie w rankedach : >

Temat do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...