Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dolna czesc ekranu nie nadaza za MPCa.

izari

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio mialem problem z karta graficzna w laptopie lenovo y570(gf gt555m 1gbddr5)

Karta nie chciala sie wlaczyc wiec skontaktowalem sie z supportem nvidii.

Dali mi jakis beta sterownik (winna byla chyba technologia Optimus) Gram sobie w Aiona na maksymalnych, 60fps, jest ok. Nabrala mnie chec na zagranie w mirrors edge. I tu pojWil sie problem... Jak biegne/szybko poruszam myszka to ekran jakby dzieli sie na 2/3 czesci, i kazda z tych czesci nie nadaza za soba. Myslalem ok, moze wina gry.(oryginalna) No to sprobowalem kolejno: Burnout paradise, wszystko ok. Pobralem medal od honor, wlaczylem i juz problemy...Juz na poczatku te czesci ekranu nie nadazaja za soba... V-sync nie pomaga, testowalem na zew. monitorze i jest to samo...

Jakies pomysly? Gwarancja?

Tekst troche dlugi, dzieki za przeczytanie :)

Ps. na screenach tego nie widac...(wtf)

Opublikowano

podłącz monitor i sprawdż czy na nim tak jest

możliwe że siadła elektronika matrycy

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

niezauważaniem, to na gwarancje układy grafiki ma chyba zimny lut . w sumie to 2-3 minuty by naprawić ;)

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

To ja wole oddac na gwarancje, bo jak mowie, bardzo to wkurza..

Ps. jak wbilem na serwer (bez punkbustera) to po wbiciu mialem caly szary ekran, widzialem tylko mini mape. do tego fps'y spadly mi do 10. To takze wina grafiki?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...