Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] eune/euw

XeRtEs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, to nieprawda. Po prostu chujowi gracze sądzą, że przegrywają przez noobów, więc przenoszą się na west w poszukiwaniu większego poziomu. I teraz tam jest straszny syf.

Jeśli nie jesteś w challengerze to pomiędzy serwerami nie ma żadnej różnicy.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Główne różnice między EUNE a EUW nie polegają tyle na poziomie samej gry, co na aspektami naokoło gry. Na west jest mniejsze spięcie tyłka o wynik, gracze grają jakby bardziej for fun, jeżeli ktoś zawali grę to rzadko zdarza się flame w jego stronę. Ba mało kto obraża się tam za rady w takiej sytuacji i umie przeprosić, za to że gra mu nie wyszła. Gracze na west dużo szybciej tez się poddają, nie ma tam takiej walki do końca, liczenia że może w końcu coś się odmieni. No i zostaje kwestia komunikacji, na west nie pogadasz właściwie w żadnym innym języku niż angielski. Wyższe ligi faktycznie prezentują odrobinę wyższy poziom, ale i w niższych da się zauważyć, że leci sporo banów według tego co gra topka (podobnie zresztą jak w przypadku picków inną kwestią jest to na ile taki zachodni silver zna mechanikę wybieranej postaci). Jeżeli ja miałbym wybierać, to wybrałbym ponownie west, ale nie ze względu na poziom, a panującą tam atmosferę.

Opublikowano

Osoby tylko tak komentują " no ja jestem na WESCIE platynka , to tak jak na EUNE diamond " - 0 w tym prawdy , nawet jeśli by tak było to grając z noobami na nobów , też trudno wygrać wojne , a na WESCIE grają niby koxy na koxów to tu już łatwiej grać z całym teamem .

Opublikowano

Taka jest prawda mój synu:

Lowy z westa mające Golda zazdroszczą platyny prosom z EUNE i dlatego tak gadają aby się dowartościować. Moim zdaniem poziomy są takie same lecz na Diamondzie idzie znaleźć w grze streamerów i "fejmów"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...