Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[szukam] Plugin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak szukam pluginu coś jak anty x-rey najlepiej żeby nie lagował oraz mało zajmował chodzi mi o to żeby jak grać będzie chciał użyć x-ray'a to zamiast tych bloków co ma ustalone mu wyświetlać to będzie mu wyświetlać różne bloki typu ruda diamentu,złota itp oczywiście "fejkowane" te bloki będę po to żeby nie wiedział gdzie są diamenty i szukał naturalnie czyli na chybił trafił czy tam jakiś sposobem a nie oszustwem ponieważ other drops mnie już tak wku*wia że nie da żyć i moim zdaniem otherdrops jest nie "majnkraftowy"

---------------------------------------------------------------------------------

skrypt

Mam pytanie odnośnie skryptu gdyż zrobiłem w moim skrypcie lvl pvp i chciałbym zrobić dodatek gdy ma się ten dany lvl pvp jest on wyświetlany np przy nicku na głównym czacie i najbardziej by mi zależało żeby nie musiał pisać w skrypcie skryptu do czatu tylko jakiś tam prefix czy coś wpisać do essentials chat np:

(%lvl%) czy coś takiego, oraz chciałbym dodać do skryptu top ten pvp chodzi także o ten lvl chodzi że 10 graczy co ma największony lvl jest pod komendą np /top ranking czy coś w tym tegeście..

Opublikowano

1. Zobacz tutaj ;)

http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/?search=Anty+xray

2. Jeśli nie chcesz skryptu do czatu to jedynie możesz zrobić w poniższy sposób :)

on chat:
        broadcast "&8Lvl. %player's level%"

Ale czat będzie wyglądał tak :

[Lvl. 9]
[Gracz] Player : Siemanko 

a można zrobić tak że zamiast robić rangi gracz i player tylko zrobić prefix lvl i ten prefix zastosować w essentials chat?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...