Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie dalej expić na 44lv?

Taki KaWai<3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Teraz wbiłem 44lvl i już nie mam żadnych misji epickich, mam tylko od 48lvl , czy to znaczy że muszę aż 4lvl wbijać na normalnych misjach i planszach?

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Hmm te co mialem w obozowisko przeszedłem, teraz jest tak dziwnie że jak widze misje którą kiedyś ukończyłem to pisze od 47 poz. Wtf? jakiś bug? a teraz jakoś misji od 48lvl nie mogę przejść.

Opublikowano

@up

Czyli co? :D co to znaczy bo zbytnio nie wiem

EDIT:

Głównie chodzi o to że kiedyś już dawno grałem na postaci i wtedy tam robiłem misje itp. Teraz wbijam i misje te są na innym lvl jak i plansze itp. coś jak tutaj, mam 44lvl

qetc.png
Czyli 4lvl musze wbijac?
Albo tutaj jak kiedyś zrobiłem misje na tym lvl to teraz pisze że jest od większego lvl'a a i tak mam ją jako zakończoną
6sg.png
Da sie jakoś ten błąd naprawić lub zresetować misje? bo kurde nie chce 4lvle wbijać znowu

Opublikowano

Eh,,, Po wejściu HF system misji obrócił się do góry nogami :). Ile ma postać? Była zrobiona przed HF? Po wejściu HF gra głównie opiera się na expieniu na terenach.

Soul_eater_signature_by_SoyeR93.jpg

Opublikowano

Znajdz sobie PT na 4 osoby i leci szybko ;). Sam zrobiłem sobie VC po wyjściu jego klasy i mam nim aktualnie niemolże taki sam lvl jak ty i na HF leci dość szybko :)

Opublikowano

Jeśli mam być szczery to trzeba samemu wyedytować sobie dataxx.kom w folderze elsworda ale jest z tym dużo zabawy. Ja mam ten plik i w sobote go przetestuje na mrocznych wrotach tzn on wchodzi do mrocznych wrot zabija all w 1 sek i wychodze i tak w kolko i woli nie zabiera ale daje po 300k expa

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Domninik, jeżeli dalej masz zamiar tego używać to nie polecam, ostatnio szła masa zgłoszeń na coś takiego i też zablokowali mi jedno konto za to samo ^^

Opublikowano

Domninik, jeżeli dalej masz zamiar tego używać to nie polecam, ostatnio szła masa zgłoszeń na coś takiego i też zablokowali mi jedno konto za to samo ^^

Hack nie jest wykrywalny, gdy się jest w 4 osobowej grupie.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Jeśli mam być szczery to trzeba samemu wyedytować sobie dataxx.kom w folderze elsworda ale jest z tym dużo zabawy. Ja mam ten plik i w sobote go przetestuje na mrocznych wrotach tzn on wchodzi do mrocznych wrot zabija all w 1 sek i wychodze i tak w kolko i woli nie zabiera ale daje po 300k expa

Ogarniasz może o których godzinach są otwarte mroczne wrota ? :D Bo większość expa dostaje się z bonusu event (10k więcej za plansze co lvl). Ostatnio w 20min wbiłem z 26 do 39 na tym, więc lipy nie ma ;]

A co do tematu:

Tak, musisz wbijać na planszach, terenach. Osobiście polecam plansze, bo zawsze dobry drop.

Δ ( ͡º ͜ʖ ͡º)  ಠ_ಠ Δ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...