Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie głównie do dziewczyn - bransoletki z muliny

ayna

Bransoletki z muliny  

22 użytkowników zagłosowało

1. 1. Lubisz bransoletki z muliny? Kupowa?/aby? je?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lubię i umiem robić różne tego typu bransoletki:

2_005500ZW.jpg

I zastanawiam się czy nie porobić ich jakiś czas i potem nie próbować sprzedawać na allegro czy gdzieś.

Moje pytanie zawarte jest proste - czy lubicie takie bransoletki? Czy któraś z Was takie nosi? Albo któryś, widziałam facetów z takimi na rękach w bledszych kolorach. ;) Nie wiem czy warto wystawiać i czy może się trafić ktoś, kto je kupi.

Edit: bransoletki na załączonym obrazku nie są moje.

Opublikowano

Ja nie (1-szy głos na nie). Ale widuje wiele chłopaków i dziewczyn z takimi, więc możesz spróbować ;). Powodzenia i oby hajs się zgadzał.

Tenczowa sygnatura

Opublikowano

Ajjj dramat widzę...to widze może tylko na moim zadupiu takie rzeczy się nosi. ;d

Opublikowano

Bransoletki wcale nie są takie złe.. ale ja tam wolę sobie sama zrobić niżeli płacić za to. ;d Jak chcesz to próbuj na allegro, może ktoś kupi.

Opublikowano

Nie no, ja się nie pcham na upartego na allegro, tylko tak sobie kminiłam że mogłabym, bo widziałam że jakieś się pojawiają, drogą koleżeńską - koleżanka sprzedawała w swojej szkole - 5 dyszek wyciągnęłam kiedyś, ale chyba łatwiej kupić w sklepie czy właśnie samemu zrobić..chociaż niektórzy nie potrafią mimo poradników. ;P

Opublikowano

Jak są leniwi ludzie i jest ktoś kto się stara i wykonuje je starannie, to chętnie kupują : )

Opublikowano

Bransoletki są fajne, sam mam czarną fajną na rękę :). Ludzie to noszą, ale niestety polska jest tak ZACOFANA że dla ludzi to nowość.

Powiedzenie się sprawdza "Polska to kraj sto lat za murzynami".

Opublikowano

Bransoletki są fajne, sam mam czarną fajną na rękę :). Ludzie to noszą, ale niestety polska jest tak ZACOFANA że dla ludzi to nowość.

Powiedzenie się sprawdza "Polska to kraj sto lat za murzynami".

Nie tyle nowa, ale "Patrz jaką ma bransoletke! Hahaha! Jaka pedalska" i na tym się opiera głównie wszystko. Tak samo, jak ja mam dłuższe włosy (Trochę dłuższe niż takie... No cholera nwm... Po prostu dłuższe, to wszyscy mnie od Biebera wyzywają - chociaż słucham metalu...)...

Opublikowano

Jak lubisz robić tego typu rzeczy, to polecam Ci zając się biżuteria, ale niekoniecznie "szmacianą". Moja znajoma kupuje różne artykuły do wyrobu kolczyków, pierścionków itp oraz je sprzedaje, chociaż tylko wśród znajomych.

http://www.bigielek.pl/?gclid=CJiw9Ln5r7kCFYZb3godqlgAtw

To będzie zawsze modne wśród dziewczyn. Raczej na Twoim miejscu poszłabym w tym kierunku, niż takich plecionek.

Opublikowano

Ja tam takiego czegoś nie lubię, w ogóle bransoletek itd.

U mnie też to noszą, niektórzy. Koleżanka nawet takie coś za darmo dawała, nie brałam.

Jak u Ciebie jest to popularne to możesz sprzedawać.

LVPiwog.png

Sygnaturka by ja xD

Metin2 - 4 lata gry Minecraft - 2 lata gry CS 1.6 - 2 lata gry SA:MP - 2 lata gry

Opublikowano

Ja tam takiego czegoś nie lubię, w ogóle bransoletek itd.

U mnie też to noszą, niektórzy. Koleżanka nawet takie coś za darmo dawała, nie brałam.

Jak u Ciebie jest to popularne to możesz sprzedawać.

Tylko weź pod uwagę, że na allegro się to nie opłaca. Wystawienie przedmiotów na allegro i wszystkie kwestie finansowe z tym związane + ewentualna kwota wysyłki przekracza wartość takiej jednej bransoletki prawie 3 krotnie, jak nie więcej. Jeżeli już, niech robi to wśród swoich znajomych.

Opublikowano

Jak u Ciebie jest to popularne to możesz sprzedawać

Jest popularne, ale mogłabym sprzedawać tylko w szkole (mieszkam zaraz obok) a nie będę tego robiła sama, a niestety koleżanka która mi z tym pomogła już skończyła szkołę...Dlatego myślałam o allegro.

Nie tyle nowa, ale "Patrz jaką ma bransoletke! Hahaha! Jaka pedalska" i na tym się opiera głównie wszystko. Tak samo, jak ja mam dłuższe włosy (Trochę dłuższe niż takie... No cholera nwm... Po prostu dłuższe, to wszyscy mnie od Biebera wyzywają - chociaż słucham metalu...)...

Bo ludzie oceniają dziwnymi kategoriami. ;)

Admin Cienia
Opublikowano

Za moich czasów to w gimbazie co druga dziewucha miała tego milion przyczepione do plecaka, piórnika. :)

PS; pamiętaj o odprowadzaniu podatku ^^

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Od Twoich czasów do moich niedaleko. xD A i to fakt,w gimbazie się nosiło takie i jeszcze plecionki z żyłek kolorowych.;D

Opublikowano

fajne te bransoletki są ale nie wiem czy bym kupił bo za przesyłke zapłacił bym 2x wiecej niż one są warte :D

chyba że przyjedziesz osobiście :)

41196912334212939960.png

Opublikowano

Robiłam takie w podstawówce :D Wtedy niemal każda dziewczyna nosiła. Teraz już bym nie ubrała, ale możliwe, że młodsze osoby owszem. Jednak obawiam się, że sprzedaż internetowa mogłaby nie przynieść zysku. Obecnie raczej inna biżuteria jest popularna. Polecam się zainteresować tym, co wstawiła Wredna :)

#don't care

Opublikowano

Lubię i umiem robić różne tego typu bransoletki:

2_005500ZW.jpg

I zastanawiam się czy nie porobić ich jakiś czas i potem nie próbować sprzedawać na allegro czy gdzieś.

Moje pytanie zawarte jest proste - czy lubicie takie bransoletki? Czy któraś z Was takie nosi? Albo któryś, widziałam facetów z takimi na rękach w bledszych kolorach. ;) Nie wiem czy warto wystawiać i czy może się trafić ktoś, kto je kupi.

Edit: bransoletki na załączonym obrazku nie są moje.

Biorę jedną, sztukę.. W dodatku jesteśmy z jednego województwa. Jeśli można to pw przykładowe, Twoje cuda proszę: ).

43443762229415131449.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...