Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]W co zainwestowac?

OreThemCat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram na avalonie i mam łuka 46lvl [ całe eq jest nardzp dobre] rang 99 + 11, sin 22 + 5 ( ale i tak na rangu bije) i mam pytanko... w co zainwestowac 20kk? nie chce wydac w krzaka, moze zrobie resy? ale chcialbym najbardziej takie mieszane... ( all po rowno) z czego moge takie zrobic? a co do zainwestowania 20kk bo all na resy nie pojdzie, to jeszcze mam medal nb 27 dni wiec moge resellem sie zajac, pytanie... czy na tym dobry zarobek jest?

OreThemCat

69997536661263266949.png

NIE KLIKAJ W LINK POWYŻEJ BO DOSTANIESZ ZAWAŁU

Opublikowano

Za 20kk zrób te resy, nie wiem czy znajdziesz ogólne na swój lv, poza tym wydaje mi się, ze lepszym rozwiązaniem będą resy pojedyńcze.

Możesz też kupić dywan/ skuter.

Za resztę kasy reselluj.Na resellu łatwo się zarabia.

Opublikowano

Za 20kk zrób te resy, nie wiem czy znajdziesz ogólne na swój lv, poza tym wydaje mi się, ze lepszym rozwiązaniem będą resy pojedyńcze.

Możesz też kupić dywan/ skuter.

Za resztę kasy reselluj.Na resellu łatwo się zarabia.

mam dywan

Kup dobrego WK, bo do fam nie szukają rangerów i sinów.

mam 32 profe na normie

prosze o dalsze propozycje

OreThemCat

69997536661263266949.png

Opublikowano

boze... moderator a tak spamuje -.- nie chce mi sie wbijac job, temat brzmi "w co zainwestowac" ;o

OreThemCat

69997536661263266949.png

Opublikowano

Moim zdaniem załap się do fam:> Wbij 70lv kup te resy po60-70% (zależy czy będzie Cie stać) Podrop trochę piórka w lesie (Atr. Światła. To reska pod światło kup) Uzbierasz z 8kk zrobisz wukacza za 3kk i za resztę boxy Draco,Glacka na Sp5,6. Moim zdaniem jest to najlepsze rozwiązanie.Możesz kupić parę ancków , żeby ładnie lv leciał na LoD. Pozdrawiam koral78:)

Opublikowano

Moim zdaniem załap się do fam:> Wbij 70lv kup te resy po60-70% (zależy czy będzie Cie stać) Podrop trochę piórka w lesie (Atr. Światła. To reska pod światło kup) Uzbierasz z 8kk zrobisz wukacza za 3kk i za resztę boxy Draco,Glacka na Sp5,6. Moim zdaniem jest to najlepsze rozwiązanie.Możesz kupić parę ancków , żeby ładnie lv leciał na LoD. Pozdrawiam koral78:)

Ale aby dojść do fam, musi mieć najpierw WK.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Właśnie że nie musi jeśli ktoś ma dobre znajomości to może dojść do fam kolegi, koleżanki i mogą mu wyexpić profe na wk a jeśli nie ma to myśle że jest jakaś fam w której ludzie pomagają w wbiciu profy na wk lub na inne sp . Sam osobiście w paru takich byłem.

nostaleh.png
Opublikowano

Właśnie że nie musi jeśli ktoś ma dobre znajomości to może dojść do fam kolegi, koleżanki i mogą mu wyexpić profe na wk a jeśli nie ma to myśle że jest jakaś fam w której ludzie pomagają w wbiciu profy na wk lub na inne sp . Sam osobiście w paru takich byłem.

Takich fam jest niewiele i naprawdę trudno jest je znaleźć.

Ludzie już tacy są, że nie ufają sobie nawzajem, dlatego powinien mieć WK w pudle i pokazać szefowi fam przed podexpieniem.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

resy kupilem (90-98%) all, dywan mam, ranga 99+11, dobre eq mam. wbijam teraz powoli 55lvl i powoli zbieram kase ( mam 18kk) [ zbieram 35kk na wk 99+11]

OreThemCat

69997536661263266949.png

Opublikowano

Klaus nie przyjmą go dzieci lod.

Za to dużo osób patrzy na to kto ma resy i dobre sp = Rajdy na glacy, BTK, Glacowanie itd.. rajdy zwykle :P

WK nawet 0job możesz załatwić a jak będziesz mieć wk 99+10 to każda fam cię przyjmie, jedynie topka nie :P bo tam np. próg 90lvl.

dużo fam robi wyjątki, wystarczy się tylko dogadać.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Hahahah.

Po co ci teraz wk? Później sobie zrobisz taki rang jak masz + dobry oblech i w czaszke z kryta ze strzału w głowe 10k spokojnie walniesz.

Kup resy, dobrego oblecha wk zrobisz na 65 lvl.

Ludzie zobaczą, że masz ranga +11 i do fam cie sami będą chcieli brać.

Opublikowano

Jacy wy jesteście puści. Napisał przecież, że ma resy kupione na wszystko. Ja na jego miejscu kupiłbym tego wk ale nie wyciągał go z pudła tylko pokazywał go szefowi fam jak będzie chciał iść do fam :) Skoro potrafi zarobić te 20kk to 5-7kk starczy na dobrego oblecha. Możesz teraz nie kupować tego WK tylko zająć się resellem tak do 40-50kk to będzie jakiś pro oblech albo na 70lvl kryształke jakąś mega :D

Opublikowano

troche od rozpoczecia tematu juz minelo i duzo osob staralo mi sie pomoc widze ;) z gory dzieki wszystkim i zaraz polajkuje.

moze napisze jak rozwinelem postac przez te 12 dni ( tyle ma juz ten temat)

mam ranga 99 + 11, wk 99 + 11 ( na +11 za 1 razem zrobilem, + 10 kupilem)

oblech dobry, zbroja 62 dobra, sztyleciki tez dobre

resy na all

narazie 2kk i teraz wlasnie dropie piorka w shanerze ( w weekendy 3kk na dzien) a w dni szkolne raczej malo gram

i lvl 64 profka 62

Dzieki. Close

OreThemCat

69997536661263266949.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...