Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]duża pomoc=domena+cuboid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 1 problem i 1 pytanko.

Chciałbym zamówić domenę dla strony serwera i założyć stronę przez ftp, chce jakąś domenę w miarę tanio żeby z.serwerem nie przeplacać za duzo, szło by wtedy na domenie założyć stronę internetowa bez zakładania kont np na cba żeby przez.ftp wgrać'?

Pytanie i problem drugi.

Otóż posiadam mapkę zrobiona na pvp, jest otoczona szkłem.co mam zrobić jak e środki szkła mam enchanty itp?? Żeby zrobić cuboida tam bez pvp. A poza tym pomieszczeniami w reszcie dać pvp?

Prosilbym o instrukcje jak to zrobić?!

Oczywiście będą lajki!

Pisane z telefonu xperia x8

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Jeżeli chodzi o drugi problem, to ustaw PvP na całką kulę.

//expand 1000 1000 up

/rg define spawn

/rg flag spawn pvp-deny

A po wyjściu z kuli automatycznie PvP będzie włączone.

Opublikowano

Ja niechce mieć serwera+ domeny gomc np.

Ja chce zakupić domenę com lub pl lub eu co tańsze kurde.

A i z tą kulą, ponieważ w niej gdzieś w środku jest troche pomieszczeń z spawnem.

To nie powinno być jakoś setparent?

Jeśli będą np 1cub na kule

i w środku z 4

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Ja niechce mieć serwera+ domeny gomc np.

Ja chce zakupić domenę com lub pl lub eu co tańsze kurde.

A i z tą kulą, ponieważ w niej gdzieś w środku jest troche pomieszczeń z spawnem.

To nie powinno być jakoś setparent?

Jeśli będą np 1cub na kule

i w środku z 4

Jak ustawiasz cuboid czyli to zabezpieczenie na dany teren o danej wysokości to nie trzeba ;)

.

http://www.1and1.pl/

Domeny za darmo na 1 rok potem trzeba przedłużyć i to kosztuje coś około 80-90zł ale to cena na rok ;).

Opublikowano

PL około 10zl lub nawet free(domeny.allegro.pl tam za 10) polecam,Moslem tam domene I przenioslem do ovh(katastrofa jam dla mnie) na allegro łatwo się konfiguruje i też możesz za darmo złapać na allegro jak mój kolega.

Opublikowano

Jak ustawiasz cuboid czyli to zabezpieczenie na dany teren o danej wysokości to nie trzeba ;)

.

http://www.1and1.pl/

Domeny za darmo na 1 rok potem trzeba przedłużyć i to kosztuje coś około 80-90zł ale to cena na rok ;).

Zgadzam się. Sam mam tam domenę. Lepiej już dać takie pieniądze, niż kupić domenę, której nie otrzymasz, bądź dostaniesz za kilka miesięcy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...