Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Idealny komputer

Booma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim.

Nie specjalnie znam się na komputerach i dlatego też moja prośba. Chciałbym prosić o najlepszy zestaw jaki tylko można złożyć samemu. Najbardziej wydajny do gier i do grania w sieci. Cena nie gra roli. Z góry dziękuję. Za pomoc oferuję limit like ;)

@down

Dlaczego troll? Po prostu chcę się dowiedzieć jaki sprzęt będzie najbardziej wydajny bo w sklepie mnie facet nie specjalnie zadowolił.

Opublikowano

Za 30000 tysięcy złożymy, ale i tak nie kupi, nawet za 10000 nie kupi bo na taki komp by musiał pewnie rok zapiepszać i odkładać, :) nie piszcie mu nawet bo szkoda na niego czas tracić

Opublikowano

Za 30000 tysięcy złożymy, ale i tak nie kupi, nawet za 10000 nie kupi bo na taki komp by musiał pewnie rok zapiepszać i odkładać, :) nie piszcie mu nawet bo szkoda na niego czas tracić

30000 tysięcy i tylko rok?

Ja chcę taką robotę o.O

A tak na serio, to podaj budżet.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Nie myślałem o cenach 30000 zł. Chciałbym się raczej zamknąć w 10k, a poza tym kolego nie wiesz to się nie odzywaj. Nie ja będę za ten komputer płacił bo jak mówisz musiałbym rok zapiepszać.

Opublikowano

Co to ma być ? Zobaczyłeś kibel i już "najlepszy" ?!

Za 10k dam jutro zestaw, ale widzę tu jakieś 4x770 + Haswell ?

Naprawdę o nic mnie nie pytaj bo jestem zielony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...