Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WOJ BODY

ale97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak masz dobrego ribka ze sr

35+ kd+4 to jak najbardziej bo 2 razy szybsze hity i nie jeszcze jedno nie rub berka dalej niz na g1 licze na like'a . Nie rob bo na P dostajesz od all 25% wieksze obrazenia ;)

Opublikowano

Lepiej czytać aurę w mniejszych ilościach, niż berek w większych. Po prostu szybkość ataku możesz mieć z zielonych potek, a berek dodatkowo zwiększa obrażenia które otrzymujesz.

Średnio Ci się przyda, ale zawsze coś.

Opublikowano

Berek przyda Ci się ale głównie do pvp bo w grocie sobie z nim nie pobiegasz.

Już lepiej przeczytaj tą aure co kilka dni niz codziennie berka.

Aura to jest podstawa u bodziaka.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Pamiętaj, że berserk na wysokim M już znacznie zwiększa otrzymywane obrażenia, a co dopiero na G - to to już kosmos bez dobrego EQ, w dodatku na PL...

Berka zostaw tak M4/M5 max i skup się na zarobku na aurze ;) uwierz, że to opłaci Ci się bardziej.

who cares?

Opublikowano

Według mnie berek nie będzie przydatny do pvp, zwiększa obrażenia.

Radzę Ci zbierać na aurę, co tam, że Cię nie stać. Na pewno jak zaczniesz zbierać kasę, to nazbierasz i wtedy będziesz wymiatał z autą na B.

Berek jeszcze w PvP może być, ale PvE według mnie nie.

LVPiwog.png

Sygnaturka by ja xD

Metin2 - 4 lata gry Minecraft - 2 lata gry CS 1.6 - 2 lata gry SA:MP - 2 lata gry

Opublikowano

Lepiej czytać aurę w mniejszych ilościach, niż berek w większych. Po prostu szybkość ataku możesz mieć z zielonych potek, a berek dodatkowo zwiększa obrażenia które otrzymujesz.

Średnio Ci się przyda, ale zawsze coś.

Berek jest dobry, ale do G1. Dalej się go nie robi bo zrywa się większe DMG. :P

Według mnie powinieneś czytać KU Aure (chociaż droższa jest) bo szybkość ataku/ruchu można uzyskać z zielonych/ fioletowych potek.

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...