Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet mobilny

Dexude

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, bo mam internet stacjonarny i tylko 1mb, a jakbym sie przesiadl na internet mobilny, to bym mial az 56mb/s. Czy w grach typu bf3 po graniu 2h ile zeżre mi mb/gb? Opyla się brać 16gb transferu - 35zl

73685633822473628956.png

Opublikowano

Dlaczego ping bedzie wiekszy? - Jesli tak, to nie ma problemu, przesiadalbym sie na internet 1mb wtedy. 1-10mb? Wow, to na prawde baardzo malo, az nie chce mi sie wierzyc.

## Podobno stacja ta co odbieram od niej internet jest strasznie blisko, takze dlatego tylu mb/s. Nie wiem czy to sie wlicza w ping ; p

# jak sie nazywa ten program do mb?

73685633822473628956.png

Opublikowano

Zwróć uwagę na to czy jest to internet 56Mb czy do 56Mb. Bo jeśli do 56Mb to równie dobrze możesz mieć 1Mb.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Bywalec
Opublikowano

Ping nie jest wysoki, ja na Internecie stacjonarnym ma mniejszy ping, niż na sieci głównej...

Opublikowano

Wystarczająco żebym sobie ściągnął gierke 10gb. ;p Dobra, \, temat mozna chyba zamknac chyba, że ma ktoś coś do dodania.

73685633822473628956.png

Opublikowano

A masz jakieś darmowe noce czy coś ?

Bo jak 16gb to całkowity transfer, to nie pobierzesz za dużo. Zwykłe strony www, jakiś portal społecznościowy, pare filmików na yt, ściągniesz jakąś małą gre, czy kilka filmów i po transferze ;/

A ile siedzisz na komputerze ? Ja mając 10gb transferu w dzień (lte, do 150mb/s, pobierałem gry itp. w nocy) wykorzystałem go w 2 tygodnie, na yt wchodziłem rzadko, a fb darmowe :P

52287137559562145640.png

Opublikowano

Jeśli to jest do 56mb, to maksymalny transfer jaki osiągniesz wynosi 7 MB/s. Jednak jest to górna granica, która jest osiągana rzadko. Jeśli nie pobierasz zbyt dużo, i nie obsługujesz ciężkich stron, powinno Ci wystarczyć na miesiąc.

Opublikowano

Jak masz możliwość brania neta po kablu to bierz, ja nie moge to się martwię czy transferu starczy...

Nie patrz na te super prędkości, bo ja mając lte od Cyfrowego Polsatu do 100mb/s mam max 30.

A pobierać można w nocy i w niektóre gry sobie nie pograsz bo tez ciągną transfer, np.: APB czy nawet taki Minecraft na serwie.

A więc bierz stacjonarny po kablu bo bedziesz żałował i czekał na koniec umowy.

I to chyba wszystko ;D

QuadCore Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz (7 x 333) Acer EQ35M ATI Radeon HD 4890 1GB HIS Tacens Radix III 720W Hynix 2GB GoodRam 2GB DDR2 Zalman Z9 Plus Hitachi HDS721616PLA (153 GB) Hitachi HDT725040VLA (372 GB)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...