Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack][EU] MPHCA 1.0

Piecu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale ludzie to nie jest żaden błąd to jest tylko okienko które informuje że hack został włączony a czemu Ci nie działa to nie mam pojęcia.

Opublikowano

heh wam to cos wyskakuje a mi nic. ;/ Nie wiem probowalem wszystkiego i nadal ne idziala ;P niby sie wstrzykuje, ale brak opcji w grze.

Edit:

W loaderze od Loadedcheats normalnie dziala do czasu zaladowania mapki... Wyskakuje wtedy Błąd aplikacji : Instrukcja spod "0x003e5b50" odwołuje się do pamięci pod adresem "0xffffffff". Pamięć nie może być "read".

za kazdym razem z innymi tymi oznaczeniami ; 23ha81l.png/

Opublikowano

Witam ja mam pytanie dlaczego jak odpalam tego bota i już jestem w grze i daje tam start aby dojść do gry mam czarny obraz i wybija mi combata ;/ pomocy

Opublikowano

Dlaczego jak wchodze juz do gry to mam czarny obraz i wywala mi combata prosze o pomoc

posciagaj visuale c++ i frameworki (czy jakos tak)

i nie pisz post pod postem bo dostaniesz % :)

Opublikowano

posciagaj visuale c++ i frameworki (czy jakos tak)

i nie pisz post pod postem bo dostaniesz % :)

Pościągałem i nic to nie dało i sorry za te dwa posty ;/

Opublikowano

NA:Detected

EU: Undetected

BR:Unknown

Chyba jestem ślepy, hmmmm a to może Ty?

Zaraz zobaczysz :) Pobiore, edytne posta i przepiszę co jest tam napisane ;)

Proszę bardzo:

13Welcome to the hacksupport channel. | Please ask your question and WAIT for and answerr! 1 5| Don't ask for hacks. 11CA NA= 9Undetected 11 CA EU =5Detected9 1Dont ask when the hack will work for EU 5lf you say EU it's an automatic ban

Jak nie wierzysz dalej, mogę dać screena.

Opublikowano

Gdy ja dziś testowałem hack'a to mnie po chwili wyrzuciło, ale możesz spróbować na jakimś noobskim koncie zobaczyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...