Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Piercing

Atomek

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Akceptuje tylko i wyłącznie kolczyki w uszach [ po jednym], reszta brzydko wygląda.

Opublikowano

Każdy ma swój własny styl, bla bla bla, nie ma co narzucać, jak chcą niech robią...ludzie,okej, jesteśmy tolerancyjni, pjjjona, ale pytanie było o nasze własne gusta i guściki, to nie temat ciśnij po typach z kolczykami, że trzeba ich bronić. ;p Mówię - Ja uważam, że od twarzy zależy to, czy komuś pasuje czy nie. Ja przykładowo mam 3 kolczyki w jednym uchu, jeden w drugim, planuję machnąć czwarty w chrząstce tylko się cykam i to są jedyne miejsca gdzie bym sobie zrobiła kolczyk, ale to tak, w pępku nie zrobię bo jestem spaślakiem, a przykładowo uważam,że niektóre są ładne i na ładnych brzuchach dobrze wyglądają. Kolczyk w brwi? W nosie? Musi pasować,jak pasuje to może naprawdę fajnie wyglądać. Jedynie w wardze wyglądają dla mnie źle, bo tak...odstają. I tak dziwnie to wygląda. W języku - niepraktyczne, można sobie co najwyżej porobić słit focie na fejsika,a potem wyjąć do obiadku. ^^ I to jest moja elegancka opinia. A jak ktoś sobie coś nosi, to chill, nic mi do tego.

Opublikowano

Znam ludzi, którzy mają np. kolczyk nad okiem (w brwi) i nie wygląda to źle.

Nie wygląda to źle, ale na osobach, którym pozwala wygląd na to, bo nie zawsze kolczyk nad okiem każdemu będzie pasować :P

Topic :

Osobiście nie pochwalam kolczyków, ale jeden kolczyk (dla chłopaka) w zupełności wystarczy. A tunele to coś strasznego ...

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Zależy gdzie i kto ma. Bo nie każdemu pasuje np. kolczyk w wardze, na brwiach, na nosie, itd. Osobiście najbardziej podoba mi się na nosku, ale sama nie mam, boo... Nie wiem, czy by mi pasowało i chyba już za stara jestem na takie rzeczy :p

Tunele są ładne, ale nie za duże... Ładnie wyglądają na zdjęciach czarno-białych :D

Admin Cienia
Opublikowano

Ja tu widzę temat "hej, jestem chłopcem i mam tunele, fajnie co"

Ale jeśli mamy już to komentować to u facetów mi się to totalnie nie widzi, wolny kraj, każdy robi to co chce ( prawie ) jednak u faceta to mi zawsze gejuchem wiało.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Na szczęście tunele nie są zbyt popularne. W całym życiu, na żywo widziałem może 4 takie osoby.

Zależy od towarzystwa. I nie kumam czemu niby "na szczęście"? Niech sobie każdy wygląda jak chce...

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Mi się osobiście tunele nie podobają (niezależnie od płci). Sama bym sobie nie zrobiła. Troszkę mnie to odrzuca, a może nawet przeraża. Jednak jeśli ktoś lubi i chce mieć, to niech ma ;) Kolczyki? To samo - ktoś chce, niech nosi. U facetów mi się to wcale nie podoba. Sama natomiast miałam kilka w różnych miejscach uszu.

#don't care

Opublikowano

Zależy od towarzystwa. I nie kumam czemu niby "na szczęście"? Niech sobie każdy wygląda jak chce...

Ano temu na szczęście, że mnie to niestety odrzuca, brzydzi. Tak już mam, nic na to nie poradzę.

Weteran
Opublikowano

Tunele = szit, kolczyk jeszcze u dziewczyny jakiś w uchu, to okey, a nie że na całym fejsie mają kolczyki, stfu.

1329036830-U154499.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...