Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Piercing

Atomek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o piercingu? c:
Osobiście moje zdanie: Piercing jest boski *-*
Sam mam tunele 24mm. :3

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

Bez urazy, ale jak ja widzę chłopaka z kolczykami w nosie, brwi i wgl to mi się nie dobrze robi i sobie myślę "poeabało go!?". Według mnie to jest chuyowe i trochę debilne. To tylko moje zdanie...

Opublikowano

I ty niby masz wpisane w:

@Topic to dla dziewczyn.

Lol, Czemu niby mam być dziewczyną? Piercing nie jest ogarniczany płcią. -__-"

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

@up nie mówię że masz być dziewczyną,tylko że TO dla dziewczyn.

Rób jak chcesz,ja tylko wyrażam zdanie i odpowiadam na pytanie zawarte w temacie-Piercing jest chujowy dla CHŁOPAKA.A no i żeby dziewczyna też nie przesadzała,że jakieś dziury w uszach na 10cm.

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Opublikowano

Lol, Czemu niby mam być dziewczyną? Piercing nie jest ogarniczany płcią. -__-"

Polska to jednak nieco "zacofany" kraj, tak samo ludzie ... Nie którzy nie zrozumieją, że teraz nie ma podziału na damskie-męskie, rzeczy, zwyczaje, pracę ... No ale cóż musimy z tym żyć, gdyż szybko się to nie zmieni ...

Opublikowano

@Up
Chodzi mi po prostu, że zrobiłeś błąd pisząc, że temat dla dziewczyn. ^_^

76561198009257917.png

Opublikowano

Ogólnie piercing jest spoko, lecz tunele mnie niestety odstraszają, ale to tylko moje zdanie. Grunt żeby tobie się podobało. ;D

QuadCore Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz (7 x 333) Acer EQ35M ATI Radeon HD 4890 1GB HIS Tacens Radix III 720W Hynix 2GB GoodRam 2GB DDR2 Zalman Z9 Plus Hitachi HDS721616PLA (153 GB) Hitachi HDT725040VLA (372 GB)

Opublikowano

24mm? Japierdole, dziura w uchu wyjebana na 2 cm o.O

Rozpychasz je jeszcze?

@top. mi się osobiście tunele średnio podobają, natomiast kolczyk w brwi jest spoko.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Atomek założyłeś temat, żeby każdy mógł się wypowiedzieć, a jak ktoś powiedział, że według niego to dla dziewczyn to ty od razu na niego z wyrzutami jakimiś...

Mi to się nie podoba, ani u dziewczyny, ani u chłopaka.

Niektórzy wyglądają jak wieprze, z kolczykiem w nosie :f

Opublikowano

Imo ogolnie piercing jest po prostu chu*owy.

Jak dziewczyna ma jakis maly kolczyk to jeszcze ok, ale tunele sa brzydkie.

Opublikowano

A mi się w ogóle nie podoba kolczyk czy coś podobnego w ciele chłopaka, bo po prostu... hmm no po prostu jest to dla mnie "dziwne". Ale niestety u mnie w klasie jest taki co nosi kolczyki w uchu, do tego ma spodnie tak opuszczone jakby nasrał, do tego jest czarny prawie jak murzyn ;x

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Nie każdemu kolczyk w jakimś miejscu pasuje, osobiście jak widzę tunel mam ochotę zrobić ten myk z kłódką, nie lubię tuneli bardzo i w ogóle mi się nie podobają, ale niektórym pasuje kolczyk w brwi czy w nosie, w ustach nie lubię, w języku też nie .;)

Opublikowano

24mm *-* Ja jadę do max 16 :D Na razie mam tylko skromne 10mm.

Piercing? Uwielbiam.

Obecnie mam 7 kolczyków z tego 5 w uszach. Planuję jeszcze jakieś 2-3. Chociaż to trochę uzależnia ;>

Wszystko jednak zależy od gustu. Możecie nad tym dyskutować, ale i tak nie dojdziecie to porozumienia.

Każdemu podoba się coś innego i nie wiem czy jest sens się o to tutaj spierać.

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Piercing? Świetny. Oczywiście są według mnie pewne granice kolczykowania ciała, ale to jest indywidualna sprawa i nie mnie to oceniać. ;) W sumie mam 7 kolczyków. :f Dwa w lewym uchu, cztery w prawym i w wardze. ;> Zdecydowanie najbardziej podoba mi się piercing właśnie w wardze, brwi i języku. Na środku, nad cyckami też fajnie wygląda. I uwieelbiam kolczyki w chrząstce ucha. Mam dwa. ^^

Opublikowano

tunele są spoko, ale niewielkie. ogólnie piercing jest ok, lecz w granicach rozsądku - takie jest moje zdanie.

Opublikowano

Tunele to moim zdaniem gówno jeżeli są za duże, kolczyki z umiarem, sam w uszach sobie porobię, ale jakoś nie przepadam za przebijaniem sobie mordy :)

shoob.png

Opublikowano

Nie mam nic przeciwko, ale bez przesady. Takie tunele np. w uszach są obrzydliwe. Jaki jest sens robienia sobie dziur w ciele?

Kolczyki w umiarkowanej ilości wyglądają raczej normalnie.

Opublikowano

Nie mam nic przeciwko, ale bez przesady. Takie tunele np. w uszach są obrzydliwe. Jaki jest sens robienia sobie dziur w ciele?

Kolczyki w umiarkowanej ilości wyglądają raczej normalnie.

lepiej mieć kolczyki niż debilologie w sygnie xD

Opublikowano

według mnie jak ludzie chcą to niech sobie robią , to ich sprawa co nas obchodzi osoba którą w ogóle nie znamy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...