Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Co sie stało ze Smite?

VNM1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po 2 miesiącach wchodze do gry, podczas wchodzenia na jakiś mod te okienka wyglądają jak z lola, nie wiem po co zmieniali, przeszkadzalo komus? główna strona jest teraz trudniejsza do ogarnięcia co gdzie jest, kiedyś darmowi RA ARTEMIS KALI WUKONG YMIR i co sie nagle stalo? artemis płatna, kali płatna, mojego ulubionego boga wukonga zmienili w jakas głupią małpe z dzungli i też płatny.. mapy sie zmienily, pelno modów, osobiscie wolalbym czasy kiedy byl tylko CONQUEST i było jak było taka stara mapa, no co, powie ktoś co wam sie nie podobało kiedyś w smite?

Opublikowano

Cóż, czasami zmiany są potrzebne. Założę się, że gdyby stali w miejscu z starszą grafiką i różnymi takimi to ''maniacy'' by w nią nie grali i byłoby znacznie mniej graczy, co mogło by się przestać opłacać. Trzeba iść do przodu.

Opublikowano

smite sie zmienia i niestety nie we wszystkich elemetach na dobre. Np conquest powinni zostawić taki jaki był na poczatku.

Z tym się nie zgodzę... Jungler miał najłatwiej wtedy. Zrobił sobie all buffy i jechał każdego bo była reg.hp itp.

Opublikowano

ale wtedy nie bylo junglerow bo nie bylo to oplacalne bez tez maski ktorej kiedys nie bylo

Oj było,było :) Ludzie składali wtedy itemy z którymi bezproblemowo robili jungle :) Wtedy byli junglerzy: Wukong, bakasura, arachne.

Opublikowano

Po 2 miesiącach wchodze do gry, podczas wchodzenia na jakiś mod te okienka wyglądają jak z lola, nie wiem po co zmieniali, przeszkadzalo komus? główna strona jest teraz trudniejsza do ogarnięcia co gdzie jest, kiedyś darmowi RA ARTEMIS KALI WUKONG YMIR i co sie nagle stalo? artemis płatna, kali płatna, mojego ulubionego boga wukonga zmienili w jakas głupią małpe z dzungli i też płatny.. mapy sie zmienily, pelno modów, osobiscie wolalbym czasy kiedy byl tylko CONQUEST i było jak było taka stara mapa, no co, powie ktoś co wam sie nie podobało kiedyś w smite?

co do wukonga zostanie on dodany ale w późniejszym czasie a co do tej małpy z dzungli to jest jak woukong tylko ze na 3 skillu jak ostatnie uderzenie padnie na wrogiego boga tepa cb do niego

Opublikowano

Każda gra potrzebuje zmian. Smite jest w fazie bety więc takie zmiany będą jeszcze dosyć często wprowadzane.
Mi osobiście nowa mapa pasuje pod każdym względem, może wcześniej na nią marudziłam, ale teraz idzie się do niej bardzo szybko przyzwyczaić. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...