Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nieocieplane glany.

Jahzo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chcę sobie kupić glany.
Mam do was takie pytanie: czy w nieocieplonych glanach (długich) jest bardzo odczuwalny mróz w zimę czy tak samo jak w innych butach?
Czy opłaca się kupować glany ocieplane?
Jaką firmę polecacie.

Opublikowano

Siostra kiedyś nosiła bo był taka ,moda' i z tego co pamiętam miała ocieplane, nie narzekała w zimę więc lepiej chyba kupić takie :)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Moda na glany? Pierwsze słyszę.

Jeśli kupujesz porządne glany z porządnej skóry to w zimę jest Ci ciepło, a można w nich chodzić nawet w lato i jest ok. Jeśli nie kupisz jakiejś podróby to nie zmarzną Ci nogi. Sprawdzone.

Opublikowano

Jeśli kupisz już te ocieplane, to nawet nie myśl o chodzeniu w nich w lato :D

Nosiłam zeszłej zimy glany nieocieplane i nie narzekałam na chłód. No chyba, że stałam gdzieś bardzo długo bez ruchu, to lekko mi paluszki marzły.

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Moda na glany? Pierwsze słyszę.

Jeśli kupujesz porządne glany z porządnej skóry to w zimę jest Ci ciepło, a można w nich chodzić nawet w lato i jest ok. Jeśli nie kupisz jakiejś podróby to nie zmarzną Ci nogi. Sprawdzone.

Była była ;)

Kiedyś zdecydowanie więcej osób nosiło glany.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Pierwsze słyszę o takiej marce...Osobiście polecam wojasa.;P

Opublikowano

Ja mam HD 901 - na początku obcierają - zima przechodzi w nich lekko - nie czuć chłodu, a nawet jeśli to grube wełniane skarpety i po sprawie .

/gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...