Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Okienka

VNM1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gdy wszyscy wybiorą postacie to jak te okienka wyskakują to ja to tak mam ponad 5minut i nic sie nie ładuje nie wiem o co chodzi, nie zawsze ale czesto sie zdarza ze musze ctrl alt delete ;/

Opublikowano

gdy wszyscy wybiorą postacie to jak te okienka wyskakują to ja to tak mam ponad 5minut i nic sie nie ładuje nie wiem o co chodzi, nie zawsze ale czesto sie zdarza ze musze ctrl alt delete ;/

W sensie, że jak są pokazane skórki postaci tak? Jest pokazane kto ma jaką postać/nick/skórkę? To wtedy się wczytuje mapa o ile dobrze mówię. Działają jakieś programy w tle? (skype, gadu-gadu, przeglądarka)

Opublikowano

Masz słabe łącze lub coś ci je blokuje i nie możesz się połączyć z serverem.

To nie kwestia łącza tylko ramu.

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Mam 4gb ramu, nowiutki komputer z 2012 roku łacze internetowe 12mb/s, ktos pytal czy mam jakies programy wlaczone, tak mam caly czas spotify skype i przegladarke odpalona i odtwarzacz muzyki, hamachi i dodam ze jak robie ctrl alt delete to nie pisze ze program przestał dzialac ale nie moge wrocic do gry jak zminimalizuje i chce wrocic to na połowe monitora mam czarne tło i nic nie da sie zrobic i nic sie nie pokazuje, o co moze chodzic?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...