Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki polecacie komp

Ostrawa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie słuchaj kuzyna, zapewne wciśnie Ci shit z zasilaczem bombą i obudową piekarnikiem. Te 2k to bez monitora, myszki itp? sama skrzynka?

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Podaj parametry, potem pogadamy ;)

Najlepiej jakiś dobra karta gtx, co najmniej 4gb ramu, i co najmniej procek 3GHz (Najlepiej 4 rdzenie) :P By wszystko poszło ;)

sygna2014.png

Opublikowano

Powiedz mu słuchaj kuzynie weź mi tutaj zrób dobrego kompa taki dobry ze będą mi odtwarzać gry typu " Fifa 13, Saint Row 4 , GTA 5 , Call of duty. Grafikę dobrą, dużo pamięci , hmm 3-5GB ramu , 3GHZ

Opublikowano

Nie rozumiem twojej wypowiedzi:

Witam mam kuzyna co jest szefem samsunga i poprsilem go żeby mi zlozyl kopm do 2 tyś co byście polecili ale żeby byl dobry

Poprosiłeś go aby ci złożył PC'ta i nam każesz go składać ? -dziwne...

@top

Polecam napisać w dziale "Komputery"

Opublikowano

A czy to nie przypadkiem zły dział na takie rozmowy? Powinieneś napisać to w dziale komputery to po 1 a po 2 napewno kuzyn Ci wciśnie jakiś szit.

Opublikowano

nje, przenieś to na morele, daj tańsza mobo, bo ta jakaś droga, gpu zmień na gtx 650ti boost, bo 7850 to raczej do 2k się nie zmieści

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Naniosłem drobne poprawki - zmieniona płyta główna i zasilacz:

LG nagrywarka DVD GH24NS95 czarny OEM - 69.00 zł

Goodram DDR3 4GB 1333MHz CL9 - 117.00 zł

SilentiumPC Brutus 410 Pure Black BT-410 - 138.00 zł

Seagate Barracuda 500GB SATA3 (ST500DM002) - 207.00 zł

Corsair VS Series 450W - 149.00 zł

Gigabyte ATI Radeon HD7790 1GB DDR5/128bit DVI/HDMI/DP PCI-Express (ver. OC) - 465.00 zł

Intel Core i5 3350P LGA1155 BOX - 673.00 zł

MSI B75MA-E33 Intel B75 LGA1155 (PCX/VGA/DZW/GLAN/SATA3/USB3/DDR3) - 199.00 zł

Zestaw dostępny jest tutaj (wystarczy wrzucić produkty do swojego koszyka).

Kupując zestaw komputerowy w Techplanet, w polu kod rabatowy wpisz: mpcforum, dostaniesz darmową wysyłkę do domu, oraz usługę montażu za 0 zł i podstawowe testy całego komputera !

Wpisz sobie jeszcze w komentarzu do zamówienia "Prembox 50GB" - dostaniesz za darmo 50GB transferu w serwisie do pobierania plików bez limitów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...