Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do 1500zł !

marcinkloc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pentium G1610

Cooler box

MSi B75A E33

8GB ddr3 1333 CL9 Crucial Ballistix

MSi HD7770 1GB

HDD 500GB Seagate

DVD-RW LiteOn iHAS120

PSU Antec VP-PC 500W

Buda SPC Brutus M23

Opublikowano

@Up po co piszesz niepotrzebne posty, ten co podał TrueFaith niczym się nie różni, to co piszesz że lepszy

A Ty skąd wiesz, że gorszy ;o Ten co on podał to do nowych zestawów najmniejsze minimum, podał troszke lepszy ale Ty nie mów że niepotrzebnie napisał post, bo doradził coś innego. Mam wrażenie, że to Ty napisałem bezsensowny post.. ;x

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

@Up przeczytaj sobie co napisałeś i się zastanów kto bez sensu piszę , a tak wracając do tematu to naprawdę polecam zestaw true ,ponieważ nic lepszego nie złoży się na tą kwotę, i te zasilacze naprawdę niczym się nie różnią

Opublikowano

Vp 450 jest słabszy, jak go dawałem miał mniejszą cenę, w takim stanie rzeczy lepiej wziąć VS450 lub GPA450 S8. Koniec dyskusji

Opublikowano

Kupując zestaw komputerowy w Techplanet, w polu kod rabatowy wpisz: mpcforum, dostaniesz darmową wysyłkę do domu, oraz usługę montażu za 0 zł i podstawowe testy całego komputera !

Wpisz sobie jeszcze w komentarzu do zamówienia "Prembox 50GB" - dostaniesz za darmo 50GB transferu w serwisie do pobierania plików bez limitów.

Opublikowano

Wiem że na morele.net jest za 30 złotych

Na techplanet też musi być, jak podajesz do koszyka i ustalasz tam to jest kurier za pobraniem?

Opublikowano

Po dodaniu wszystkiego do koszyka masz opcje ''Wysylka firma kurierska siodemka'' nastepnie jak to zaznaczysz i inne w koszyku to Zloz zamowienie i tam potem zaznaczysz ''Pobranie - gotówka u kuriera (10.00 zł)''

Wysylka kurierem z zaplaceniem przy odbiorze - 29zl

Ale moze jak masz blisko to odbior osobisty za darmo?

Opublikowano

Nie, nie mieszkam blisko. Zaznaczyłem "WYSYŁKA PRZESYŁKĄ KURIERSKĄ SIÓDEMKA" kliknąć "Złóż zamówienie" i tam będzie możliwość zaznaczenia przesyłki za POBRANIEM?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...