Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Azzar 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Metki bez dropu, yang nie jest do końca dopasowany do cen ;/ Serwer strasznie nie dopracowany.

@edit

Usuńcie to, że ktoś wlazł, bo to porażka przy 51 osobach jest za duży spam ...

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Łeee.. Jak patrze na te epiki to mi się żygać do słownie chcę.. Tylu kolorów jeszcze nie widziałem. Zmianki 200 sztuk u handlarzy ? =BS każdy gracz na 100% Przeliczyłem sobie przez sekunde ile tutaj jest epików i naliczyłem 12 broni 1H epickich, i po co tyle tego ? Do stalek brakuje wam jeszcze różowej i będzie pełen zestaw Power Rangers.. =.= Jeżeli jednak lubisz tego typu serwery to polecam, ja natomiast jestem całkowicie przeciw aby powstawały takie serwery easy.. nie zagram, dobranoc.

Opublikowano

@up

Zamiast tak mówić sam byś wlazł i powiększył to grono ;] Przez takie myślenie zazwyczaj nie wchodzi dużo osób ;]

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

lagi niemiłosierne nie da się dojść na spota co chwile cofa niestety o serwerze wiecej nie powiem nic wbilem 30 lev i mi sie odechciało co chwile mnie cofało i lagowało no i do tego jedno ch dostepne wiec nie polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...