Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

komputer do assasin creed broterhood

kosiarz120

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

http://allegro.pl/cooler-master-632s-e6850-8800gt-4gb-500gb-lanparty-i3507993845.html

Zasilacz średni, GPU wystarczy, ale szału nie ma. Z O/C bym zbyt nie ryzykował przez ten zasilacz, ale chłodzenie i tak jest ;).

http://allegro.pl/komputer-intel-e7500-2-93-ghz-geforce-9800-gt-512-i3509028632.html

No i tutaj bardzo dobry zestaw, radiatorki na mosfety, cooler i ew. zasilacz i masz zestaw do gier o wymaganiach zbliżonych to AC B.

Opublikowano

Ale za 300 zł i tak się opłaca ;__; jak ramu dokupi i zmieni na c2d to starczy do acb i innych gier

A to nie lepiej już tego pierwszego z 8800GT ? I tak będzie wydajniejszy, a JUŻ jest bardziej opłacalny.

Opublikowano

Ten ? http://allegro.pl/komputer-intel-e7500-2-93-ghz-geforce-9800-gt-512-i3509028632.html

jak tak to się nie opłaca, tamten kosztuje 300 zł, ten 549 + Kw czyli ok ~600 zł.

Będzie miał z 250 zł na upgrade ( bo wysyłka tego za 300 z ~50 zł)

Za 250 zł kupi RAM,PROCEK i coś jeszcze, I dysk w tym z GT jest do dupy (50 gb) a tam jest 220GB czyli więcej, więc jak kupi tego za 300zł to zaoszczędzi i będzie lepiej, niż wpłaci swoją cała kasę na taką kupe i nic nie ulepszy, a tam przynajmniej tak jak pisałem ~250 zł na upgrade.

Bierz tego za 300 co Ci podałem.

Opublikowano

Ten ? http://allegro.pl/komputer-intel-e7500-2-93-ghz-geforce-9800-gt-512-i3509028632.html

jak tak to się nie opłaca, tamten kosztuje 300 zł, ten 549 + Kw czyli ok ~600 zł.

Będzie miał z 250 zł na upgrade ( bo wysyłka tego za 300 z ~50 zł)

Za 250 zł kupi RAM,PROCEK i coś jeszcze, I dysk w tym z GT jest do dupy (50 gb) a tam jest 220GB czyli więcej, więc jak kupi tego za 300zł to zaoszczędzi i będzie lepiej, niż wpłaci swoją cała kasę na taką kupe i nic nie ulepszy, a tam przynajmniej tak jak pisałem ~250 zł na upgrade.

Bierz tego za 300 co Ci podałem.

Dysk ma 500GB :>

W tamtym, co podałeś procesor do wymiany (~50zł), karta graficzna do wymiany (9600-9800GT ~100zł), gorsza płyta główna, mniej pojemny dysk, zasilacz nie wiadomo jaki w obu przypadkach. Nadal uważasz, że ten za 300zł jest bardziej opłacalny ? Jak zasilacz w tym zestawie z 9800GT będzie git, do procesor ładnie się podkręci, nawet na BOX.

Opublikowano

Dysk ma 500GB :>

W tamtym, co podałeś procesor do wymiany (~50zł), karta graficzna do wymiany (9600-9800GT ~100zł), gorsza płyta główna, mniej pojemny dysk, zasilacz nie wiadomo jaki w obu przypadkach. Nadal uważasz, że ten za 300zł jest bardziej opłacalny ? Jak zasilacz w tym zestawie z 9800GT będzie git, do procesor ładnie się podkręci, nawet na BOX.

Ram ten sam, karta ta sama (ten HD też ma 512 MB), wystarczy że kupi C2D, dokupi RAM'u (~120 zł ram+C2D), będzie miał ~200 zł to może za to kupić jakąś używaną MOBO. Nie wiem dlaczego twierdzisz że jak wyda cała kasę na tamtego kompa to będzie ok, jak tutaj wyda prawie połowę mniej i go ulepszy i będzie lepszy.

@Edit

I w tym moim zasilacz jest podany wyraźnie :). Altis 300W

Opublikowano

Ram ten sam, karta ta sama (ten HD też ma 512 MB), wystarczy że kupi C2D, dokupi RAM'u (~120 zł ram+C2D), będzie miał ~200 zł to może za to kupić jakąś używaną MOBO. Nie wiem dlaczego twierdzisz że jak wyda cała kasę na tamtego kompa to będzie ok, jak tutaj wyda prawie połowę mniej i go ulepszy i będzie lepszy.

@Edit

I w tym moim zasilacz jest podany wyraźnie :). Altis 300W

Co z tego, że ma 512MB VRAM, jak jest mniej wydajna ? Zasilacz ALTIS ? Wymiana.

Komputer z nowego tematu = SHIT. Zintegra i Feel, a do tego słąby Athlon

Opublikowano

ok to ten z biało obudowo ok teraz tylko kupie jakiś monitor za 30 zł klawiaturke

i mam cały zestaw dziękuje bardzo

temat do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...