Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet

Daevoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuje internetu do pobierania gier i grania w multi. Ping musi byc niski bo w cs chce grac lepiej

Opublikowano

NETIA S.A - Niski PING, gry internetowe ładnie śmigają, na 4 MB jest 2 MB download,1 MB UPLOAD

Netconnect - Wysoki PING (nie zawsze), na 4 MB jest 4,5MB i 2MB upload

Opublikowano

Ja mam UPC, download 25MB a upload 1,5 MB (Nie przesyłam plików do neta więc nie potrzebuje). Ping w grach jest niski, czasem w grze pokazuje mi nawet i 11 (nie wiem czy to błąd czy prawda). Standardowo jest od 35-50 (zależy też jaki serwer).

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Osobiście mam internet z Netii i NIE POLECAM. W prawie każdy weekend się rozłącza co chwile i w ogóle się nie da z niego korzystać. A kiedy dzwonię do Netii, słyszę "Mamy chwilowe problemy z łączem, zaraz wszystko będzie w porządku". Tylko te "chwilowe problemy" zdarzają się średnio 3 razy w tygodniu na 2h -.-

Opublikowano

Tak jak kolega wyżej napisał. Nie kupuj internetu w Netii. Ciągle robią jakieś problemy i internet się często rozłącza. Już nie mówiąc ile trzeba na niego czekać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...