Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak usunąć drop śmieci? Pandoramt2

anna1520

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam pytanie. Jak zrobić żeby nie pokazywało nam różnych rzeczy np. Expie na 1lvl i nie chce żębym widział jakiś broni na 1lvl tylko np wszystkie itemy które są na +9. Wiem że się da tak zrobić ponieważ wczoraj oglądałem film na YT i typek miał zrobione tak że widzi jak wypadają mu tylko sztabki :) . Z góry dziękuje za pomoc . Będzie Like , 5 i wszystko co chcecie. :)

Opublikowano

Witam,

Mam pytanie. Jak zrobić żeby nie pokazywało nam różnych rzeczy np. Expie na 1lvl i nie chce żębym widział jakiś broni na 1lvl tylko np wszystkie itemy które są na +9. Wiem że się da tak zrobić ponieważ wczoraj oglądałem film na YT i typek miał zrobione tak że widzi jak wypadają mu tylko sztabki :) . Z góry dziękuje za pomoc . Będzie Like , 5 i wszystko co chcecie. :)

Musisz zrobic tak zwanego Autopickupa na wybrane itemy.

@Empi.

Ci podal co masz zrobic, tam masz pieknie opisane.

Jezeli nie dasz rady to napisz do kogos kto sie tym zajmuje.

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Up i 2Up

Wgrywam to na czystą pandorkę (ocziwiście z wgranym modem) i jak odpalam to wybieram wsyzskto itd...

Później tą akplikacje zamykam i jak wchodzę na server przez KM to nie widzę ch tzn mam cos takiego:

CH1 ....

CH2 ...

itd itd...

Proszę bardzo o pomoc :)))

Opublikowano

Tzn? Dobra... Pobiore to serverinfo i co dalej :D??? jak odpalic tego cheata wogule z kąd będe wiedziała że jest odpalony i wgl ??? Przez kamermoda musze wejść czy jak???

No to oznacza, że zmienili ip albo coś.

Poproś tutaj o nowe serverinfo :)

http://www.mpcforum.pl/topic/889444-inne-szukasz-serverinfopy-do-jakiegos-servera-pisz-tu/page-62

Sorki za double Post

BTW Normalnie bez kamermoda i bez tego autopickupa pandorka mi działa alegancko. Dopiero gdy wgram tego autopickupa wsyzstko mi sie je**e

@Ref

Opublikowano

No to mówię Ci, że kamermod nie ma aktualnych ip/portów pandorki w takim razie :) Musisz czekać na aktualizację, albo jakiegoś dobrego człowieka co da nowe :)

ex

Opublikowano

To tak. ten autokickup będzie dobrze działał tylko musze mieć dobre severinfo tak?

A nie mogę zrobić tego tak że przed instalacją tego autopickupa skopiuje sobie to server info i później wkleje i wtedy będzie mi działać???

Proszę o pomoc ponieważ potrzebna mi kasa. Mam 148lvl a mam tylko 5kkk :/

Opublikowano

Hmm czyli mówisz, że kiedy zainstalujesz samego kamermoda - działa, a po zainstalowaniu tego hacka już nie ?

JPRDL

Ty wogóle czytałeś od samego poczatku czy tylko 1 post???

Właśnie mówie w tym do ku*wy nędzy rzecz że odpalam autopickupa tak jak w poradniku od autora czyli:

Instaluje czystego metka

Do tego czystego metka wkładam kamermoda

Do tego całego metka wkładam i instaluje tak samo Autopickupa

Wchodzę przez zwykłego metka autpickup nie działa a jak wejdę przez kamermoda to wogóle nie mogę się zalogować na server.

Jest mi ktoś ku*** pomóc wreszcie???? czy to będzie na zasadzie nabijania sobie postów?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

JPRDL

Ty wogóle czytałeś od samego poczatku czy tylko 1 post???

Właśnie mówie w tym do ku*wy nędzy rzecz że odpalam autopickupa tak jak w poradniku od autora czyli:

Instaluje czystego metka

Do tego czystego metka wkładam kamermoda

Do tego całego metka wkładam i instaluje tak samo Autopickupa

Wchodzę przez zwykłego metka autpickup nie działa a jak wejdę przez kamermoda to wogóle nie mogę się zalogować na server.

Jest mi ktoś ku*** pomóc wreszcie???? czy to będzie na zasadzie nabijania sobie postów?

Zaktualizuj SerwerInfo być może masz stare IP itp . Pewnie masz cały czas że cię łączy . Na stronie masz opisane jak dodać serwer do moda pozdrawiam HastGromu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...