Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] W jakiej dywizji zaczyna sie poziom, farma itp?

daniplo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gold ludzie jakoś graja ale są boby. Platyna więcej trolli niż bronze Diamond są juz normalni gracze.

Opublikowano

Można powiedzieć, że w silverze, jeśli dotyczy to Ciebie. Np. ja z kolegą na duo zawsze mamy po 300 - 400 farmy w silverze. Early harass i farma, nic więcej. Jednak patrząc na całe teamy, wysoki gold / platyna zaczyna się poziom dość sensowny.

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

Jak ktoś ogląda jakiś pro graczy na twitchu to powoli ogarnia co się dzieje w tej grze. Może być to gracz z Silvera jak i z diamentu.

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

Was totalnie pojebało? Ja jestem s1 i mam po ok. 200-300farmy w 20min co złym wynikiem nie jest, zreszta większość mojego teamu jak i enemy tak ma.

Pierdolicie głupoty a sami gówno wiecie bo zapewne siedzicie w brąz5

Opublikowano

Jak widziałem ssy to już w silverze są ok farmy, nie gram na silverze więc też nie chce Ci tego zapewniać.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ja jak w silverze grałem , to juz niektórzy w 20 minucie po 150-200 farmy , więc nie jest źle , na poziom taki konkretny, oczekiwać mozemy w platynce

Opublikowano

Pytanie nie brzmiało ,,na jakim poziomie ludzie mają farmę", tylko na jakim mają konkretną ilość. Chyba sam widzisz różnicę, w platynie+ mają po 250-300 w 20 minucie a w brązie 100-150

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Niestety jednoznacznie nie da się tego określić ponieważ każdy mecz jest inny powiem tylko że z moich obserwacji poziom jako taki zaczyna się od plat 3 oczywiście niżej też są wyjątki na przykład mój kolega z silvera bardzo ładnie farmi lecz w teamfigthach mało ogarnia i często bije po prostu tego kto jest najbliżej... Chciałbym dodać że żadna platyna nie osiąga 240 cs w 20 minucie a dlaczego? Bo roaming jest ważniejszy niż creepy.

Opublikowano

Was totalnie pojebało? Ja jestem s1 i mam po ok. 200-300farmy w 20min co złym wynikiem nie jest, zreszta większość mojego teamu jak i enemy tak ma.

Pierdolicie głupoty a sami gówno wiecie bo zapewne siedzicie w brąz5

Hahahhahahaha to widzę ,że Ty pobijasz nawet rekord forggena? Jeśli masz taki wynik to jaki jest twój rekord?! 400!!! Hah, po prostu nie ściemniaj...

Topic: Silvery już umieją farmić ,troszkę bo 13 min i już często ponad 100 oczywiście są wyjątki które lepiej farmia lub gorzej ,ale wiecie...

Opublikowano

No nie wiem czy w silverze dobrze farmią... Spectowałem sporo gier z silvera i norma to jest 10 min - 50 lub 60 farmy 15 minuta 100 farmy i 20 - 130 -150 I tak zostanę zhejtowany bo 95% tego forum to silvery lub brązy i będą się spierać że w 20 minucie mają 240 farmy

Opublikowano

Tak jasne 20 minuta 250 farmy. W platynie 2 ludzie (w tym ja) mają ok. 80 w 10 minucie, w 20 ~150-180. Nie ma takich zajebistych farmerów jak w diamencie 1-2.

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

Tak 80 farmy w 10 minucie to bardzo przyzwoity wynik ze względu na to że sami ominiemy z 10 creepów + możliwe że będziemy musieli się cofnąć czyli jakieś 2 fale w dupę :D co daje 114- 12-10 = 92 Ten wynik jest bardzo OK!

Opublikowano

Co ma dywizja do farmy? Przeciez to zalezy od gracza przeciwnika, wiadomo, ze jak bedziemy mieli teemo albo zeda za przeciwnika to wiadomo, ze bedzie nam sie ciezko farmic i nie raz nie wbijemy nawet 100csow, a nie raz wbijemy po 200-300

Opublikowano

Na 10 minuta mieć 80+ cs'ów to dobry wynik. Wszędzie ludzie farmią, raz lepiej, raz gorzej. Nawet w brązie trafisz na kogoś kto umie farmić.

Opublikowano

Ja spokojnie wyciągne 230 minionow w 20 minut ale tylko jak sie staram tylko na midzie i tylko niektórymi champami. Najlatwiej farmi mi sie orianna i ziggsem, calkiem spoko idzie tez ahri, ale rekord farmy ziggs, 250 minionow w 21 minut. Poziom farmy itp nie zalezy od dywizji, tylko od umiejetnosci, czasami naprawde dobrzy gracze siedza w srebrze albo brazie, bo sa oblegani przez idiotow, ale co poradzic ;]

Opublikowano

O jakim poziomie jest mowa? Jest to pojęcie względne, tak więc może użyj konkretów.

Jeżeli chodzi o lepszą farmę, to ludzie od mniej więcej gold 3 zaczynają na to zwracać uwagę.

@up: Gówno prawda, dlaczego eloboosterzy wychodzą z tych silverów w 1dzień;]

League of Legends

Opublikowano

Jestem Gold 2 i od Golda 3 widze troche roznice tj. ludzie nie którzy juz na farme zwracaja uwage i mysla bardziej ale nie którzy to nadal silvery 5.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...