Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bramki antykradzieżowe w sklepie odzieżowym !?

Minikraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy gdyby wyjść ze sklepu drogą przedstawioną na rysunku to by te urządzenia nie pipczały w ogóle ,tzn. mając np. ubranie z takim czymś ?
Chodzi mi jak to działa. Wysyła jakieś fale od 1 do 2 ? (patrz załącznik)Beztytuup_nwnqqah.png

(po bokach)

mca.png
Opublikowano

Widzę ze kolejny "rabuś"

Bramki mają czujniki z każdej strony... Ozywiśxie ze by piszczało... Sprzedawca jeszcze by na ciebie uwagę zwrócił ze tak bokiem wychodzisz...

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Po cholerę zakładasz 2 tematy pod rząd? Nikogo nie obchodzi co zaje****ś ze sklepu.

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

Te bramki mają czujniki po każdej stronie. W sumie i nawet sprzedawca by zauważył (lub monitoring), że wychodzisz sobie tak bokiem :P Nie ma szans bierz się do roboty a nie będziesz rozkminiał jak by tu ukraść :D

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Widzę ze kolejny "rabuś"

Bramki mają czujniki z każdej strony... Ozywiśxie ze by piszczało... Sprzedawca jeszcze by na ciebie uwagę zwrócił ze tak bokiem wychodzisz...

Nie zwrócił by, ile osób tak wychodzi.

@Top

Bramka zapiszczy na 100%

Ten kto to wymyślił na pewno o tym pomyślał

@Down

W empiku można przekopać po ziemi tylko kto tego nie zauważy

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Opublikowano

Zawsze możesz je przeskoczyć ;)

Ona ma ok 1.5 metra wysokości... Musiałbyś skakać wyżej od skoczków wzwyż, albo siatkarzy... Powodzenia.

Opublikowano

Ona ma ok 1.5 metra wysokości... Musiałbyś skakać wyżej od skoczków wzwyż, albo siatkarzy... Powodzenia.

Rekord świata to prawie 2,5 metra, więc... zły argument :)

Opublikowano

Rekord świata to prawie 2,5 metra, więc... zły argument :)

mam lepszy pomysł po prostu przerzucasz produkty które chcesz wziąc i uciekasz xD

Opublikowano

Ano.

Jest taki Magik w boguciach myśle że on cie skakać nauczy.

Weteran
Opublikowano

Bierzesz ubrania co chcesz ukraść do ręki, wystawiasz ręce nad bramki i udajesz, że wąchasz pachy, potem jak gdyby nigdy nic wychodzisz.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Beka, nie widziałem jeszcze na forum takiego topiku i pytań jak opierdzielić sklep gdy są bramki piszczące. Oby cię złapali

9368_gold.png

Opublikowano

Tędy* :) Tak czy siak nie polecam kraść. Nie jest to zgodne z prawem polskim, jak was przyłapią to możecie się na tym nieźle przejechać.

To teraz pokaż mi jak ukraść samochód lub chociażby telewizor. :)

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Tędy* :) Tak czy siak nie polecam kraść. Nie jest to zgodne z prawem polskim, jak was przyłapią to możecie się na tym nieźle przejechać.

To teraz pokaż mi jak ukraść samochód lub chociażby telewizor. :)

chyba do 450 zł nic ci nie zrobią chodzi mi o wiezienie .

ZAWSZE mnie ciekawiło jak sa bramki np do ramion co jak ukradniesz czapke :P ??

175001456602037225492.gif

Opublikowano

W dupę jebany złodziej niech se wsadzi.

Można trwałym magnesem, ale jak kto woli :P

Mam nadzieję, że temat został założony jedynie w celach edukacyjnych i ma na celu zwiększenie wykrywalności kradzieży w marketach poprzez objaśnienie metod rabusiów :)

f.png

Opublikowano

skoluj takie urzadzenie jak jest w sklepach co zdejmuje te nalepki wez je ze soba do sklepu wez ciuchy do przebieralni pozdejmuj tam te nalepki i schowaj pod katane albo chuj wi ale zeby nie bylo widac

Opublikowano

skoluj takie urzadzenie jak jest w sklepach co zdejmuje te nalepki wez je ze soba do sklepu wez ciuchy do przebieralni pozdejmuj tam te nalepki i schowaj pod katane albo chuj wi ale zeby nie bylo widac

Czy mógłbyś proszę zamknąć ryj i nie tłumaczyć ludziom jak stać się złodziejskim gównem?

1374788544-U921656.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...