Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bramki antykradzieżowe w sklepie odzieżowym !?

Minikraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja widziałem jak cyganie brali rzeczy i owijali tak w chuj folią XDD
i spierdalali to rzucali nad tym XDDDD
ale i tak chujów złapali

1375735056-U683421.png

Opublikowano

skoluj takie urzadzenie jak jest w sklepach co zdejmuje te nalepki wez je ze soba do sklepu wez ciuchy do przebieralni pozdejmuj tam te nalepki i schowaj pod katane albo chuj wi ale zeby nie bylo widac

Myślisz, że zarząd sklepu/centrum handlowego są na tyle głupi by zabezpieczyć ciucha tylko nalepką? Oprócz tego w przymierzalni może być pani która odbiera i przyjmuje rzeczy od ciebie jak wyjdziesz. Oraz są kamery/ochrona. Wątpię aby coś takiego wypaliło. Co najwyżej możesz skończyć na policji i mieć sprawę za próbę kradzieży/kradzież. Po za tym, nijak tego ''czytnika'' nie da się ominąć on działa zarówno wewnątrz bramki jak i zewnątrz. Najlepsze było jak kiedyś wszedłem do sklepu a tu się okazało, że bardzo miła i urokliwa pani zapomniała mi odczepić nalepki. Świetna obsługa, serio. Była gdzieś w kieszeni kurtki.

Rekrut
Opublikowano

Hahaha , mój kolega kiedyś do cropp'a wziął młotek w kieszeni , poszedł z ubraniami do przymieżalni klepał młotkiem w te plastiki aż poodlatywały , szybko wkładał do plecaka towar i spierdalał potem xD. Raz się go sprzedawaca pyta jak uslyszał klepanie młotkiem '' Wszystko dobrze ?''

Podobno pod bramkami mozesz przezucic albo nad i nie będzie alarmu.

JrCU7.png

Opublikowano

Dlaczego moderator cie na % za niepotrzebny spam, on się nie pyta czy jest złodziejem, każde "zlodzieju Jeb*any" powinno zostać ukarane

@top

Tak,zacznie piszczeć, przeżyć i tyle, udawaj że ziewasz :) bluze do buzi xD

Opublikowano

Najlepiej mieć auto ( lewe, rejestracje lewe itd...) takie jak w new york taxi, mieli takie auto zmieniali se ubrania, kolor auta, rejestracje itd. I ukraść coś i spierdalać. ew. helikopter, ładujesz i spierdalasz :)

Opublikowano

Lol, co za ludzie.

On był tylko ciekawy jak dokładnie

działają te bramki,

a wy myślicie, że coś ukraść by chciał?

Żałosne. -,-

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Czemu naskakujecie na niego, bez żadnego powodu. On poprostu chciał wiedzieć czy te bramki łapią tylko między jedną, a drugą czy jak. Bo w sumie jest to sensowne pytanie, a kto pyta

nie błądzi... chyba.

@Top

A więc nic nie da jak przejdziesz obok.

QuadCore Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz (7 x 333) Acer EQ35M ATI Radeon HD 4890 1GB HIS Tacens Radix III 720W Hynix 2GB GoodRam 2GB DDR2 Zalman Z9 Plus Hitachi HDS721616PLA (153 GB) Hitachi HDT725040VLA (372 GB)

Opublikowano

A co chcesz z lumpexu kraść? ..

5 kilo ubrań :D

/top

Piszczały by.

Opublikowano

Wyjaśnione, a nie widzę więcej pytań.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Mój kumpel omyłkowo wyszedł ze sklepu z rzeczą włożoną w kasku. Nic nie piszczało. Dopiero jak się ogarnął, że ma to wrócił, przeprosił i kupił. Bramki zapiszczą z każdej strony.

Opublikowano

Mój kumpel omyłkowo wyszedł ze sklepu z rzeczą włożoną w kasku. Nic nie piszczało. Dopiero jak się ogarnął, że ma to wrócił, przeprosił i kupił. Bramki zapiszczą z każdej strony.

W tej bajce były smoki?

Opublikowano

Masz dziewczynę w wieku 18lat około? Robicie taki trick ona niby jest w ciazy i chodzi tak rozlazłe wiesz nogi mocno rozchylone jakby ja bolały czy coś. miedzy nimi ma schowana torebkę. następnie ladujecie w przymierzali, jedna rzecz bierzesz z soba przy sobie przy kasie udaje ze cos sie jej stalo szybko wychodzicie ty z koszulka w reku alarm zaczyna piszczeć ochroniarz podchodzi do was a ty oddajesz mu koszulke i wychodzicie z fantami w torebce Co do pisana zlodziej itp widac nie macie pomyslu na biznesa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...