Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypty Dla Palla 100% Afk

pRiMek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam skryuptów 100% AFK, poszukuje od 8lvla ale także dla 50+ na FACC;] do elfa

Z góry dzięki

Opublikowano

Narazie szukam czegoś co postawie na noc i będzie kupował mi speary sam.

FOLDA albo AB to by było zajedwabiście ;]

I wrzuc mi tu takie wpt jak bedziesz miał, z tymi lvlami chodziło mi, że mam 8lvl ale szukam juz dla 50...

Opublikowano

SIema to ja nie zakladajac tematu tez bym poprosil o jakis skrypt 100% AFK dla pala najlepiej w AB na trollach zeby kupowal speary czy cos :] Bo mam palla a nie chce mis ie nim recznie expic a skille juz ma 60/4* a i lvl 13. Znajdzie sie cos dla takiego palka ??

-

Opublikowano

spevil wrzucisz mi jakiegos skrypta na amazon camp np z depozyterem i jak nie bedzie mial spearow wraca do miasta kupic?

dobrze wiem z emozesz zrobic albo amsz juz takiego skryptatylko juz na maxa olewasz to forum

znacie jakies inne forum z cheatami? wyslijcie na pw

Opublikowano

@up

raczej nie olewam .... mam swoje życie, szkoła, dziewczyna :) już nie robię scriptów za darmo xD nie chce mi się :)

Opublikowano

Każdy ma, ale jak jesteś "MODERATOREM" to mógłbyś pomóc za darmo.

pozdrowienia

Opublikowano

hehe Ej Spevil a nie masz czasem na kompie jakiegos skryptu dla Palka ?? np Trolle pod AB ?? zeby kupowal badz bral speary z dp ??

-

Opublikowano

nie mam nic w tym stylu na pewno dla lvl mniejszych niż 60 :)

nie zamierzam scriptow dawać tu, bo je daje gdzie indziej i niestety nie za darmo :( no przykro mi, ale poświęcam 1-4h zęby zrobić go perfekcyjnie, a potem jeszcze testy.

a że jestem "MODERATOREM" to znaczy ze opiekuje się tym forum i pomagam, w sprawie botów i problemów związanych z nimi i tibia, nie jestem od tego zęby na wasze kiwniecie palcem dać scripta, bo wy chcecie

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...