Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pytania.

vekz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Od mniej więcej kiedy nie działają boty i co o tym sądzicie ?

2. Jakieś nieźle zorganizowane serwery prywatne ? linkujcie ; umiem uzywac googla ale zalinkujcie :D

3. Czy opłaca się wracać do tej gry ? Czy bd lepiej ? srtete

4. Jak mogę zmienić nick ?

5. Jakieś nowinki z gry i odnosnie botow jezeli komus sie nudzi :D

6. Co z serwerem od JD i innymi projektami ?

7. Jak wyglada teraz sytuacja z powiazywaniem kont z BP ?

8. Pewne konto posiada 21 lv. Znam tylko jego nick oraz emaila lecz ani hasla do konta ani hasla to emaila. Moge natomiast na nie wejsc dzieki powiazaniu z BP. Wymienialem się bo ktos wkradal mi sie na konto i chcialem sie go pozbyc ale czy moge w jakis sposob je odzyskac ? I tak nie odzyskam ale chce wiedziec czy jest to w ogole mozliwe ; nie chce wiedziec jak :DxD

Mialem spora przerwe dlugo nie jestem w temacie i nie ogarniam nic :D

Opublikowano

1. Boty nie działają od połowy czerwca o ile się nie mylę, jedni się cieszą a inni płaczą ja jestem neutral.

2. PVPUniverse.

3. Hahahahaha czy będzie lepiej ?? Będzie coraz gorzej ! Nie opłaca się wracać ale to twoja decyzja chcesz to wróć.

4. Narazie jedyną możliwością jest napisanie do Supportu z prośbą o zmianę nicku.

5. Brak danych.

6. O tym to nic nie wiem.

7. O co ci dokładnie chodzi ? O zapraszanie&bonus, czy jak będziesz ubijać jednym statkiem drugi statek i oba należą do ciebie, czy może coś innego ?

8. Znaczy, że ktoś ci ukradł to konto i zmienił hasło ?

Pomogłem? Daj LIKE

Opublikowano

1. Wyjebali nie dawno ale wrzesień powie wszystko.

2. PvPU wiesz co ;)

3. Tak, tak zaraz Ci dadzą nowy desing na 100k i będziesz miał te Swoje ,,opłacał''

4. Podobno naprawiają ale to już za długo się ciągnie abym uwierzył

5. Wrzesień plecień bo przeplata tutaj dowiesz się co z bugpointowej ochrony wyszło :P

6. Poszukaj bo chyba umiesz korzystać z google :D

pyhvh7E.png

Opublikowano

Mam konta na DO. Rozważam ich sprzedasz i CZY gra ktoś na CZ3 chce kupić lub wymienić sie na PL3 ? :D ( sory nie wiem czy wolno mi tak pisać)

@hubcio112 chodzi mi to, ŻE połączam/powiązuje swoje konto w grze z portalem BIGPOINT i nawet jeżeli nie bd posiadal hasla nicku emaila kompletnie nic i tak moge wejsc

Napewno ktos wie o co chodzi i moze mi rozjanisc jak sprawa wyglada na dzis dzien i czy jest ten sam problem co kiedys ze nie da rady odwiazac kont bez pomocy supportu kochanego :)

Pozdrawiam. A jezeli chodzi o te konto to bylem glupi i tak sie pytam ;p

Opublikowano

1. Boty nie działają od połowy czerwca o ile się nie mylę, jedni się cieszą a inni płaczą ja jestem neutral.

2. PVPUniverse.

3. Hahahahaha czy będzie lepiej ?? Będzie coraz gorzej ! Nie opłaca się wracać ale to twoja decyzja chcesz to wróć.

4. Narazie jedyną możliwością jest napisanie do Supportu z prośbą o zmianę nicku.

5. Brak danych.

6. O tym to nic nie wiem.

7. O co ci dokładnie chodzi ? O zapraszanie&bonus, czy jak będziesz ubijać jednym statkiem drugi statek i oba należą do ciebie, czy może coś innego ?

8. Znaczy, że ktoś ci ukradł to konto i zmienił hasło ?

Tak jak Napisałeś dokładnie, lecz z innym tokiem myślenia ;p

1. Cieszę się

2.Żaden Priv, nie ma i nie będzie chociaż w 2014 nie wiadomo.

3.Jest dużo lepiej, powiem ci szczerze. Chociaż brakuje starych klimatów.

4.Dokładnie, napisać do support może dadzą ci nowe imię w grze. "Ale to wielkie jest te MOŻE"

5. Cały czas walczą, aby żaden bot nie zagościł u nich.

6.Nigdy nie Będzie.

7. Nie wiem.

7. Masz pecha, i tyle.

http://www.youtube.com/watch?v=1HRrgIA0CD4

Arab wyjebany w kosmos. " Bo chuje nie palą xD " " Bo się nie znają " xD

Jeżeli poprawił ci się banan na ryju daj Lubię To!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...