Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie chciałbym się was zapytać czy mielibyście ochotę grać na serverze 4fun,

zabawa by polegała na tym że na początku znajdujesz sobie wolną działkę i zajmujesz ją.

Potem idziesz do specjalnego miejsca gdzie za odpowiednią sumę możesz zakupić sobie materiały, na budowę. np koszt stacku drewna by wynosił 100zł a na początek dostajesz 650zł.

I wtedy gdy zabraknie ci kaski na zbudowanie tego domku to idziesz polować na moby tzn świnie, owce,krowy,kurczaki,zombie,szkielety,endermany, itp (najwięcej kasy by było za zabicie enderdragona)

przykładowo z zombiaka by leciało 10zł.

Natomiast jeśli chciałbyś kupić kolejną działkę to jest to koszt 2,5 tyś.

Na serverze by były również zabawy co 1-2 dni typu spleef, parkour, (może survivalgames, wszystko zależy od was)

Napewno by się pojawiły npc w miastach...

Zapewne by się wam nie nudziło!

White-list ON

No-Premium

10 słotów hamachi na początek. Myślę że po 2 miesiącach spokojnie moglibyśmy zrobic dedyka.

Opublikowano

Raczej to jest FreeBuild a nie 4Fun.

Radze od razu 10slotów dedyk :)

Najlepiej stary dobry FB (więcej info na pw pisz do mnie).

Opublikowano

Dobry pomysł może być freebuild. z działkami w mieście, pod ziemią, w wiosce, w powietrzu, nad wodą, pod wodą?

@up gdzie znajdziesz server z działkami pod wodą ? xD

Opublikowano

Myślę że hamachi to zły pomysł, no chyba że masz dobrego kompa.

Narazie nie mam hajsu na dedyka.

Chyba że ktoś dofinansuje xD

Opublikowano

Freebulid... :unsure:

Nie ma sensu robić takiego czegoś.Najlepiej zainwestuj pieniądze w dobry hosting.Wykup ofertę z min. 100 slotami i zrób porządny serwer RPG lub Mini-Games

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Robienie publicznych serwerów dla większej liczby osób (niż koledzy) jest śmiesze.. Nie zagrałbym. (chyba że nie byłoby na hamachi :P)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...