Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[info-tut] jak zarobic i sie nie narobic ;)

ziutek1901

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mamy ok 29/30 dni aby zarobic dziennie 250 k k ( tys kredytow)

http://worldoftanks.eu/pl/news/44/september-missions/

po prostu
kupujemy jakies 1/2/3 tiery wchodzimy do bitwy
nic nie potem gdy wczyta nam gre wychodzimy i robimy tak nom stop az czolgi wbija do nas po bitwie :D

( 15 wygranych bitew i dostajemy 250 k k ) \

Dudix3 :D

te moje bazgroly pokazuja jak zarobic i sie nie narobic a nie jak grac i zarobic

oczywiscie mozna grac normalnie ale ja wole powlanczac 1/2/3 tiery i potem pograc jakims 6/8 tierem ;)

Opublikowano

A to jest dla wszystkich czy tylko do któregoś tieru ?

Opublikowano

zabójca dobrych stat
nie nadaje się dla tych którzy mają ambicje na dobre staty

signature.png
113; 121; AMX 50B; AMX 50 Foch; Bat-Chatillon 25t; E100; VK 72.01 (K); FV215b (183); T110E5; IS-7; Object 263; Object 268; STB-1;

T34; IS6; Fcm 50t; Fcm36Pak40; T-15; VK 72.01 (K); T1E6; T26E4; T26E3
ESL: 28,729 golda + 28€

Opublikowano

... 15 razy będziesz stał bezczynnie - 15 razy mogą cie zraportować gracze za "Bezczyny/Bot" i masz bana.

Pozatym chyba wszyscy dziennie robią min. 50 bitew to z tych 50 bitew im się napewno uzbiera 15 zwycięstw.

-

Opublikowano

Dzięki, co prawda nie zrobię tego tak jak ty zaproponowałeś ponieważ szkoda mi statystyk ale przynajmniej dowiedziałem się że jest taka misja i na pewno skorzystam ;)

Moja galeria:

ZZN1o2Z.png

Tą niezaprzeczalnie piękną grafiką uraczył mnie użytkownik Atacama

Urban Exploring, fotografie z różnych opuszczonych miejsc :)

Opublikowano

Up:

No co Ty ? Ale naprawdę ?! Nie wiedziałem ;o

Pomyśl, chcesz płacić za naprawę po 10-25k, gdy nic nie zrobiłeś w bitwie i jest szansa, że zginiesz ?

jeden koles sie pytal czy to jest do wszystkich czy do wybranych tierow wiec nie posz nie proszony albo czytaj dokladnie ;)

Opublikowano

dobra pozwalam pisac ;) moglem tak nie naskakiwac sorki

a co do tematu lepiej pograc te pare bitew i cos zarobic i tez miec z tego przyjemnosc niz wlaczac jakiegos klikacza i do tego jeszcze dostawac bana.

Mam pytanko jesli ktos uzywa np klikacza to oni banuja tylko jedno konto czy wszystkie konta na 1 IP? tak jak ja mam stałe IP

oczywiscie nie bede tego uzywal bo szkoda mi konta tyle nocek nie przespanych ;)

Opublikowano

Up:

No co Ty ? Ale naprawdę ?! Nie wiedziałem ;o

Pomyśl, chcesz płacić za naprawę po 10-25k, gdy nic nie zrobiłeś w bitwie i jest szansa, że zginiesz ?

synku ja tu napisalem o 1/2/3 tierach nie 6/10 ;) czytaj ze zrozumieniem pozdrawiam ;)

tut jest poto zeby jak zarobci i sie nie narobic a nie jak popsuc staty to dla bardziej poczatkujacych bo jak wywali kgoos na 6/5 tiery to co to za robota ? jechac jako mieso armatnie ?

Opublikowano

Trochę nie rozumiem wbijam 1,2,3 tierem na bitwę 15 razy stoję w miejscu nic nie robię i jak wygramy dostaję 250 Mln srebra? ;x

Opublikowano

Up:

250 tysięcy a nie milionów ...

Poczytaj na stronie wota.

2xUp:

*po to

3t na 6 ? To chyba tylko jakiś scout. Ja 4t scoutem bez problemu rozwalam 7 ;)

nie obchodzi mnie co ty to nie zrobiles i kogo rozwaliles i co masz

inni nie sa tacy "pro" jak ty ;)

Opublikowano

tut jest poto zeby jak zarobci i sie nie narobic a nie jak popsuc staty to dla bardziej poczatkujacych bo jak wywali kgoos na 6/5 tiery to co to za robota ? jechac jako mieso armatnie ?

nie obchodzi mnie co ty to nie zrobiles i kogo rozwaliles i co masz

inni nie sa tacy "pro" jak ty ;)

Taaak, ponieważ 3t wywala na 6t!

Taaak, ponieważ lepiej się opierdalać niż zagrać porządną bitwę, dostać bana, wkurzać ludzi, I być noobem jak pewne osoby których wytykał nie będę.

Beznadziejny temat, całkowicie nie warte swojego zachodu.

shoob.png

Opublikowano

Taaak, ponieważ 3t wywala na 6t!

Taaak, ponieważ lepiej się opierdalać niż zagrać porządną bitwę, dostać bana, wkurzać ludzi, I być noobem jak pewne osoby których wytykał nie będę.

Beznadziejny temat, całkowicie nie warte swojego zachodu.

spx tylko mnie nie obchodzi twoje zdanie -.- moze niektorym sie niechce grac bo juz ta gra ich nudzi totalnie tak jak mnie -.- dlatego se biere 1 tier i bitwy wale i kase przez miesiac fajna walne -.- dziekuje pozdro .

Opublikowano

spx tylko mnie nie obchodzi twoje zdanie -.- moze niektorym sie niechce grac bo juz ta gra ich nudzi totalnie tak jak mnie -.- dlatego se biere 1 tier i bitwy wale i kase przez miesiac fajna walne -.- dziekuje pozdro .

no , przez 1 miesiąc możesz dostać bana, i dobrze.

A tak się składa, że to forum i mogę pisać swoją opinię, a ty, tworząc poradniki musisz pogodzić się z krytyką.

shoob.png

Opublikowano

no , przez 1 miesiąc możesz dostać bana, i dobrze.

A tak się składa, że to forum i mogę pisać swoją opinię, a ty, tworząc poradniki musisz pogodzić się z krytyką.

mozesz nie spamic w tym topiku ? nie obchodzi mnie twoje zdanie powtorze to i po 2 nie spam :) "HEJTowANIE" pfff widac ze hejter ************* pozdro

nie chcesz nie korzystaj z tego nie moja sprawa ale nie spam dziekuje :)

po za tym bany nie sa na stela pozdrawiam :)

Opublikowano

mozesz nie spamic w tym topiku ? nie obchodzi mnie twoje zdanie powtorze to i po 2 nie spam :) "HEJTowANIE" pfff widac ze hejter ************* pozdro

nie chcesz nie korzystaj z tego nie moja sprawa ale nie spam dziekuje :)

po za tym bany nie sa na stela pozdrawiam :)

Nie obchodzą mnie twoje proźby o nie spamienie, bo chyba nie wiesz co to forum i po co ono jest ;)

Krytykę trzeba umieć odebrać, a napisanie, że chujowy poradnik jest chujowy to nie hejt ;)

shoob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...