Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

x

Sh∑ila

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP

Pierdzielisz tak bo bana dostales i nie mozesz sie z tym pogodzic, przykre.

Sheila naprawia bugi i ogarnia, robi to BARDZO powoli, ale jednak z czasem sie wszystko normuje. Jest jeszcze wiele do roboty ale sie chlopak choc odrobine stara, czy mu to wyjdzie.. sie okaze.

Gra sie milo i przyjemnie, taki typowy easy , wszystko da sie szybko osgiacnac ale sie czlowiek jednak cieszy jak cos zrobic, az tak latwo nie ma :D

Po tych problemach na poczatku juz nie ma sladu, wszystko sprawnie i piknie. 500 osob nie gra napewno, 200-300 na spokojnie. Da sie wybic, da sie wszystko ogarnac.

Takze polecam i zapraszam.

Chunjo :)

Pisac do Ironiczny, moge cos pomoc na poczatku :D

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

znowu będzie skecz i odpalenie servera po x500 razy

Wiesz że ten serwer stoi już stabilnie od kilku tygodni ? :) Widać że przyszli tylko zniechęcać innych...

Opublikowano

Serwera oczywiscie nie polecam :) jak szukasz dobrego easy/medium to szukaj dalej tutaj :) chyba 6 razy startowal + shelia dawal za free pety ( glowny technik )

Oraz wiele innych rzeczy ktore moza wymieniac :)

pis joł

[center][img=http://alistria.eu/pliki/sygny/sygna1.png][/center]

Opublikowano

ta, ale każdy ma takie same z wyjątkiem ulepszenia szlachty na te nowe, które podobnie cudem wprowadził po obiecywanym terminie.. i nadal nie ma obiecanego 200lvl :/

Ty się nie udzielaj. Rozmawiałam z tobą to się nie odezwałeś bo nie miałeś argumentów. I sam jesteś idiotą. Tak idę do szkoły, ale kogo to. Sam pewnie też idziesz więc po co komentujesz?

@offtop serwera nie polecam ze względu na administrację.

Czy naprawiono bronie i dodano 200lvl?

Chętnie bym prosił jakiegoś moda by Ci udostępnił wszystko co napisałem podczas tego monologu prowadzonego wcześniej zamknęłaś twarz [ aluzja ] bardzo szybko. Czemu prowadziłem monolog? Ba... Ty jesteś tak prostą osóbką, że nie potrafiłaś dobrze złożyć zdania, nie wspomnę o dowodach. Nic, kompletnie nic nie potrafiłaś przedstawić czysto, z dowodami. Zwyczajnie jesteś zadufana w sobie, widzisz swój czubek nosa, ale ja nie toleruję takich ludzi i lubię im go ucierać. Z tego co jeszcze pamiętam, napisałem ostatnie zdanie " jeżeli masz mi coś jeszcze do powiedzenia, zapraszam na pw by nie robić spamu", nie doczekałem się tego. Jesteś tylko małym psiątkiem, które wyskoczyło na podwórko by trochę poszczekać.. bo co tam? mogę. Skąd Ty możesz wiedzieć co ja jutro robię? Nie wiem czy wiesz, ale rozpoczęcie roku to nic obowiązkowego, ale co ja tam ...

@Topic. Serwer słaby, nic nie jest poprawione, a te % na ulepszenie to zwykła paranoja.

43443762229415131449.jpg

Opublikowano

który raz statruje? który raz znowu będzie fail weż sheila juz skoncz z tym na poczatku ludzi po 500 było na prezce jak nie wiecej a teraz 17 max; ) pozdro . Nawet jeszcze klienta nie spolszczyłe s.. hahah :)

05579026465146431726.png

Odpalę blanta z ranka, bo pierdole świat cały,

Jedno jest pewne, nigdy nie odbierze mi wiary.

Za bardzo wierze, stary, w siebie, jak egoista,

Bo wierzyłem raz w kogoś i ta wiara już prysła,

Moderatorzy to Kur*yy na tym forum ! JebaN* pacany lat 10 i daja tylko warny buhahha jeb*ć psy ! Możecie mi zrobić loda :)

Opublikowano

Nie moge sciagnac klienta, za kazdym razem jak sciagam w ktoryms momencie staje i nie rusza dalej sciaganie. Ma ktos inny hoosting lub rade jak to naprawic??

Opublikowano

Radze nie grać, byłem tam modem i działy się tam takie rzeczy że głowa mała.
Dostałem bana na konto moda za bugowanie lv'la a, sheila dał mi tam ub i zmienił nick. Pełno było bugów i nadal jest.

Opublikowano

@UP

Pierdzielisz tak bo bana dostales i nie mozesz sie z tym pogodzic, przykre.

Sheila naprawia bugi i ogarnia, robi to BARDZO powoli, ale jednak z czasem sie wszystko normuje. Jest jeszcze wiele do roboty ale sie chlopak choc odrobine stara, czy mu to wyjdzie.. sie okaze.

Gra sie milo i przyjemnie, taki typowy easy , wszystko da sie szybko osgiacnac ale sie czlowiek jednak cieszy jak cos zrobic, az tak latwo nie ma :D

Po tych problemach na poczatku juz nie ma sladu, wszystko sprawnie i piknie. 500 osob nie gra napewno, 200-300 na spokojnie. Da sie wybic, da sie wszystko ogarnac.

Takze polecam i zapraszam.

Chunjo :)

Pisac do Ironiczny, moge cos pomoc na poczatku :D

ale ty pier..... glupoty :> człowieku spójrz na oczy nie widzisz ze serwer dla is-a stoi ? wiele graczy na tym serwie sie juz przejechało i napewno na niego nie wróca :)

az tak łatwo nie ma z robieniem eq ? boze to ty chyba grac nie umiesz ? max eq osiągnąłem w 3 dni ... a max lv w 2 dni i ty mówisz ze nie łatwo .. ? parodia ..

exoduus.png

Opublikowano

Teraz po wprowadzeniu nowych itemków nie jest tak łatwo :)

Zesrasz się a nie zrobisz EQ w 3 dni na full xDD

Polecam serwer i zapraszam xD

JI5Zwld.png

Opublikowano

Skończ już dawać tu prezentacje swojego syfiastego serwera i reklamować swoje forum

kosz

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...