Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Galeria] Silver V - Gold V w Tydzień

barabaszek5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Chciałbym wam się pochwalić, wbiciem z Silvera V do Golda V w tydzień bez najmniejszych problemów wystarczy znaleźć sobie swoją ulubioną postać ;), większość gier carrowałem fizzem (27 W 4 L ^^) i mam nadzieje, że skończy się pierdolenie typu "ELOHELL istnieje!! przez noobów przegrywam!!", gówno prawda ;) Po 1 znajdujecie swojego maina, a po 2 trzeba przestać flejmować, zawsze byłem hejterem i wgl. i postanowiłem się ogarnąć, okazało się że w 90% przypadków idzie się dogadać z trollami ;) Niżej macie kilka screenów:

onxz.png

z5m.png

r3op.png

http://www.lolking.net/summoner/eune/27134752

PS. Oczywiście grałem bez bola i innych tego typu gówien :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@UP Suty Cie pieką?

E Q W.

Pewnie wyjdziesz mi, że jesteś w platynie i chujemuje, tylko podpieram swoje zdanie tym, że na LCS tak właśnie maxują. Nie mówię już o streamach typu Peke, Ocelote.

Co do wyjścia z dywizji gj, sam chciałbym ale nie z tym komputerem.

Gratulacje

Opublikowano

No dobrze dobrze , ale trudno wyjść z silvera jeżeli wybierasz sobie main postać ( adc) i w jednym meczu serii człowiek bierze fiddle na support i gdy ty masz 9 lvl on ma 6 lvl i 0/4 i jak wbija z ulta robi 0 dmg . A w drugim meczu serii dostajesz na supporta wukonga który miał 0/10 i dał na sobie zrobić quadre . Co do Twoich gier miałeś fuksa i tyle .

1377430129-U769346.png
Opublikowano

@UP Suty Cie pieką?

E Q W.

Pewnie wyjdziesz mi, że jesteś w platynie i chujemuje, tylko podpieram swoje zdanie tym, że na LCS tak właśnie maxują. Nie mówię już o streamach typu Peke, Ocelote.

Co do wyjścia z dywizji gj, sam chciałbym ale nie z tym komputerem.

Gratulacje

Bro ale ja nie gram na LCS i przynajmniej w silverze maksuje pierwsze Q, dalej może będzie inaczej, się zobaczy :) tam może Q się nie opłaca bo mają ogarnięte buildy i robią ressisty więc na combo nikt nie zejdzie a w silverze mało kto na midzie składa ressist w początkowych itemach, dzieki czemu kazdy leci na combosa ;)

No dobrze dobrze , ale trudno wyjść z silvera jeżeli wybierasz sobie main postać ( adc) i w jednym meczu serii człowiek bierze fiddle na support i gdy ty masz 9 lvl on ma 6 lvl i 0/4 i jak wbija z ulta robi 0 dmg . A w drugim meczu serii dostajesz na supporta wukonga który miał 0/10 i dał na sobie zrobić quadre . Co do Twoich gier miałeś fuksa i tyle .

Zobacz sb staty ludzi z mojego teamu ;) niejednokrotnie carrowałem gry z graczami 0/5-0/10

Dodam jeszcze, że najłatwiej się carruje z mida :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Graty, ja tez muszę wyjść na tego golda, skin to elisy sam sie nie pojawi :P

Heh ;D właśnie to mnie zmotywowało do wbicia golda :) można łatwo zauważyć, że elo zaczęło rosnąć po opublikowaniu posta z nagrodami za sezon xDD

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...