Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wymarzony dom?

VSVP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macie jakiś wymarzony dom? :)

Nie jest to może jakiś najpiękniejszy i najdroższy dom na świecie ale dla mnie są naprawdę niezwykłe.

ranking_top_10_najlepszych_domow_96756.j

ranking_top_10_najlepszych_domow_96002.j

Po prostu bajka!

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Rekrut
Opublikowano

Wymarzony dom , to dom ze szczęśliwą rodziną. Budynek jest nie wazny ale cos w stylu bližniaka , najlepiej Wawa , Zakopane.

JrCU7.png

Opublikowano

Coś takiego + święty spokój to marzenie:

smz0mwe.png

Na warunki polskie (będąc realistką) w zupełności wystarczyłby mi taki:

63p0.png

Najważniejsza jest prywatność oraz własna, przytulna i ciepła przestrzeń. Nie do końca liczy się to, co jest na widoczne na pierwszy rzut oka. Ważna jest atmosfera.

#don't care

Opublikowano

Pomijając te fakty które inni poruszają typu mieszkanie nie jest ważne, to jednak
każdy chciałby mieć zajebisty dom...
W przyszłości chciałbym mieć dom urządzony minimalistycznie z prostymi rozwiązaniami...
Nie nawalone wszystkiego po trochu, lecz kolory, które się komponują... duużo bieli nowoczesny sprzęt...
A gdy ludzie koło niego przechodzą to nie znając mnie, mnie nienawidzą :D

ola-wolczyk_blog_mieszkanie-Kamila_opens

1329848632-U118767.png

by vilax

Opublikowano

Dom to miejsce gdzie można odnaleźć spokój, a nie budynek, ale gdybym miał wybierać... Hmmm... Chciałbym dom we Włoszech nad Adriatykiem.

projekty-domow-drewnianych,166,viz,1.jpg

Drewniany : )

Opublikowano

Wymarzony dom ?

Na pewno z szczęśliwą rodziną, obok domu musowo chciałbym 3-4 garaże na samochody.

Nie duży dom, lecz w każdym pomieszczeniu chciałbym aby było akwarium, koło domu również altana z dość dużym oczkiem wodny.

Tyle mi wystarczy.

; *

Opublikowano

Wymarzony dom ?

Na pewno z szczęśliwą rodziną, obok domu musowo chciałbym 3-4 garaże na samochody.

Nie duży dom, lecz w każdym pomieszczeniu chciałbym aby było akwarium, koło domu również altana z dość dużym oczkiem wodny.

Tyle mi wystarczy.

Wędkarz ;D?

ja1.jpg

To wnętrze domu który znajduje się w Warszawie :)

Świetny pomysł :)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Wędkarz ;D?

ja1.jpg

To wnętrze domu który znajduje się w Warszawie :)

Świetny pomysł :)

Nigdy mnie by stać na taki nie było :( Zarąbiście zaaranżowany :(

Opublikowano

Nigdy mnie by stać na taki nie było :( Zarąbiście zaaranżowany :(

Mnie też także piona hehe :)

Marzyć nikt nam nie zabroni, ale w sumie nie wiesz jak to Ci się w życiu powiedzie :)

Jay-Z czy Richard Branson rzucili szkołę a dzisiaj pływają w kasie :D

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Mnie też także piona hehe :)

Marzyć nikt nam nie zabroni, ale w sumie nie wiesz jak to Ci się w życiu powiedzie :)

Jay-Z czy Richard Branson rzucili szkołę a dzisiaj pływają w kasie :D

Nie mówiąc o Billu Gates'ie :x Ja idę na medycynę.. Może za 10 lat sobie taki sprawię :c

Opublikowano

Nie mówiąc o Billu Gates'ie :x Ja idę na medycynę.. Może za 10 lat sobie taki sprawię :c

Ohoho no to ładnie, ambicje są ;)

Powodzenia. Mam nadzieję, że jak mi się coś stanie to będziesz o mnie pamiętał haha :)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Ohoho no to ładnie, ambicje są ;)

Powodzenia. Mam nadzieję, że jak mi się coś stanie to będziesz o mnie pamiętał haha :)

Na studia do Lublina, a normalnie to mieszkam 60 km od Rzeszowa (Krosno - miasto szkła), jak będziesz w okolicy to spoko :)

Opublikowano

Masz zatem większe szanse niż ja :D Szczere good luck.

To jest niesamowicie ciekawe jak bardzo różne są ludzkie gusta. Wy pokazujecie takie mega nowoczesne wnętrza. Widać, że wypasione. Ja wolę styl kolonialny, bordowe/śliwkowe ściany, masywne meble, welurowe sofy itp. :P

Something like this:

umrj.png

#don't care

Opublikowano

Masz zatem większe szanse niż ja :D Szczere good luck.

To jest niesamowicie ciekawe jak bardzo różne są ludzkie gusta. Wy pokazujecie takie mega nowoczesne wnętrza. Widać, że wypasione. Ja wolę styl kolonialny, bordowe/śliwkowe ściany, masywne meble, welurowe sofy itp. :P

umrj.png

Welurowe.... Czekaj! Google nie bolą... Dobra mam! Jestem głupi... Ale ja to mam rodzinnie. Lubię nowoczesność, ale nikt wcale nie mówi, że na 100% takie będzie. Na razie idę do 3 gimnazjum a zastanawiam się jak będzie (Być może) wyglądał mój dom za 10-15 lat. Jednak wybiegam troszkę zbyt daleko w przyszłość :P

Opublikowano

Mój domek w górach. Zero cywilizacji, zero zasięgu, tylko góry, lasy i polanki. ;3 Jest w trakcie remontu niestety, ale po skończeniu będzie tam pięknie. W lecie basen, a w zimie ogrzewana altanka i mleko z miodem. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...