Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sponsoring serwera na 500 widzów?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy istnieje hosting który sponsoruje YouTubera który ma 500 widzów i 70k wyświetleń? (Miesięcznie przybywa ok. 10tyś, bo mam 2 FunnyMoments). Chciałbym otworzyć serwer z kolegami YouTuberami (Niestety mniejszymi ode mnie) na którym było by mnóstwo MiniGames. Serwer raczej byłby non-premium. Znacie hosting który za sponsorowałby mi serwer?

Opublikowano

Myślę że za 500 widzów to może.. może! dadzą ci max 10 slotów, popatrz na stronach hostingów w zakładkach SPONSORING itp.

JXtCefR.png

"Mamy dość czasu, jeżeli wykorzystujemy go właściwie"

Opublikowano

@up Pukawka.pl ? hah śmieszne .. Zobacz zakładkę sponsoring u nich i przeczytaj wymagania .. jak dla niego to max 5 slotów dadzą ..

JXtCefR.png

"Mamy dość czasu, jeżeli wykorzystujemy go właściwie"

Opublikowano

A może niech włoży własne piniądze. -,-
Najlepiej wziąść za darmo i jeszcze hajs zgarniać.

Skoro jest was paru. "Kolegów Youtuberów"

To sie złóżcie po 25zł i już bedzie was stać na Irona na CraftServe

A co do temetu to nikt ci nie zasponsoruje serwa :)

Opublikowano

Koszt serwera w fiberhost.pl to KILKA ZŁOTYCH! Jeśli taki zwykły dla 6 osób bez pluginów to tylko 4.50 PLN...

Więc warto się męczyć ze sponsoringiem?

Opublikowano

Koszt serwera w fiberhost.pl to KILKA ZŁOTYCH! Jeśli taki zwykły dla 6 osób bez pluginów to tylko 4.50 PLN...

Więc warto się męczyć ze sponsoringiem?

No wlasnie tylko 6 osob i do tego bez pluginow ,a moze ten gosc chce stworzyc jakis serwer np 100 slotow albo wiecej ,a nie tylko gra z kolegami na pare slotow:)

Pozdrawiam

Pomoglem??? Daj Like:)

Niedlugo Tworze Serwer:)

Opublikowano

No wlasnie tylko 6 osob i do tego bez pluginow ,a moze ten gosc chce stworzyc jakis serwer np 100 slotow albo wiecej ,a nie tylko gra z kolegami na pare slotow:)

Pozdrawiam

No to niech nie wymaga takiego serwera za 500 subów?

Opublikowano

Ludzie! Mam dla was rozwiązanie... nie jestem tego fanem ale mandzio ma jakąś akcje że się płaci raz a potem koniec płacenia i masz serwer za free... wymaga to finansów ale lepsze to niz jakiś hosting któremu się znudzi sponsorowanie działającej maszyny.

Opublikowano

Jak chce "Wielki Serwer" to prosze niech kupi dedyka i skonfiguruje go. Bedzie mial 200slotów za jakieś 170zł.

A nie szuka sponsoringu za 500 subów za 20k subów dadzą ci 40 slotów -,-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...