Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Zmiana Hasła

Darekvader12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem ze zmianą hasła. Ostatnio(2-3 tyg temu) nexon przesłał mi dane do zmiany hasła . Od razu jak wysłali to dało się zmienić,ale nie zmieniałem. Dziś myślę ,żeby zmienić . Wpisuje te dane i wyskakuje mi błąd ,że są złe dane podane. Czy wiecie może o co chodzi ? Poprosiłem ich jeszcze raz o dane ,ale na razie brak odpowiedzi.

Opublikowano

Nie masz capsa uruchomionego, albo przestawionej klawiatury ? Wszystko jest możliwe. Może te dane "wygasły"?

Ps. kolejnym razem proszę dodawać odpowiedni prefiks. Edytuję i zmieniam

9368_gold.png

Opublikowano

Wszystko jest dobrze . Z tego co się dowiedziałem to trzeba zmienić hasło. Wchodze na nexona i nie mam podanej weryfikacji e-maila. Do gry loguje się normalnie.

Ktoś włamał mi się na konto czy jeszcze do mojego konta nie dotarła opcja zmiany hasła ? Sprawdzałem adres e-mail i jest taki sam jaki podałem przy rejestracji

Opublikowano

Wszystko jest dobrze . Z tego co się dowiedziałem to trzeba zmienić hasło. Wchodze na nexona i nie mam podanej weryfikacji e-maila. Do gry loguje się normalnie.

Ktoś włamał mi się na konto czy jeszcze do mojego konta nie dotarła opcja zmiany hasła ? Sprawdzałem adres e-mail i jest taki sam jaki podałem przy rejestracji

Skoro do gry wchodzisz normalnie i nic nie zniknęło (w sensie gp), to nikt się nie włamał. Ogólnie na jakiej poczcie masz maila ?

9368_gold.png

Opublikowano

Musisz napisać jeszcze raz do supportu i wytłumaczyć dokładnie jaki masz problem. Ale z tego co widziałem, to już to zrobiłeś

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...