Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KONIEC WAKACJI! :C

Salvatore.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze ja mam tak, że w drugiej połowie wakacji ciągnie mnie do szkoły znajomych i do tych bek, które się tam tworzyło. Najgorsze jest to, że skończyłem szkołę ;c

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Opublikowano

ogólnie to cieszę się że wakacje się zaczynają bo będzie miej tych upośledzonych dzieci na forach/necie/grach które nie robią nic innego oprócz psucie gry innym :)

A tak ogólnie to w sumie ide do szkoły jutro :D przechodzę 2 tygodnie i mam 1 miesiąc praktyk jako logistyk prawdopodobnie w DPD/Siódemce/DHL :3 czyli bd mieć miesiąc opierdalania się, a potem jak zwykle zasada 3Z, jakoś zdać na średniej ~3.0 i znowu wakacje :D

Ciekawostka: ogólnie odejmując ferie/święta/weekendy(ogólnie dni legalnie wolne) zostaje 187 dni nauki szkolnej, od dzisiaj.

odciągając od tego jeszcze wagary/wycieczki/choroby/święta w szkole to tak 140-150dni czystej nauki zostaje, czyli 21tygodni :D

Opublikowano

No to teraz tylko do grudnia i znów wolne a potem mamy ferie i jeszcze zajączek a no i jeszcze soboty i niedziele czy wspominałem jeszcze oświeach typu 11 listopada ?

Ehh nie martwcie się jeszcze 5 dni i sobota

Opublikowano

Prawda jest taka ze szkoly masz dosc tak w grudniu a chcesz szkole na poczatek sierpnia. 3 klasa gim to już ten ból mam za sobą a potem informatyk lub programista :D Byle zeby z grami :)

Ale bdz gta v i watch dogs i inne zajebiste gry ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Opublikowano

Chujowo, chociaz i tak z utesknieniem czekalem na tem miesiac bo za 3tygodnie mam 18-nastke ale szkoly nienawidze, choc klase mam zajebista i tylko dla niej bede chodzic do szkoly.

sstwc.jpg

Opublikowano

Po skończeniu liceum będziecie tęsknić za możliwością chodzenia do szkoły :P

Wydaje mi się, że przyjemniej jest siedzieć od tej 7-8 do max 15, gadać ze znajomymi, wygłupiać się, spać na lekcjach, niż siedzieć od 8-17+ w pracy, co więcej, bez możliwości zrobienia sobie wagarów ;-)

Opublikowano

Jeszcze tylko 297 dni 16 godzin oraz 17 minut do wakacji... wytrzymacie D:

Opublikowano

W ciągu ostatnim kilkunastu godzin naczytałam się o końcu wakacji więcej niż o ich tegorocznym rozpoczęciu. ;f Wszędzie o tym trąbią, gadają i piszą i nie wiem po co. Łączymy się w "bulu i rzalu"? Rozumiem, że jest niefajnie, bo czas opierdalingu się skończył (no, dla niektórych nie :D), ale to, że wyrazicie Wasze głębokie frustracje i zniesmaczenie nie zmieni faktu, że do szkoły trzeba iść. :D

Opublikowano

mam głupi plan lekcji... nie mam ani 1 dnia na 8:45 :'(

@up bulu i rzalu? (co ty masz z polskiego?)

Przypuszczam, ze to było napisane specjalnie...

Gorszego planu nie mogłem dostać, czasami będę w szkole do 18 co za tym idzie musze biec na autobus, żeby wrócić do domu. Zajeb***** :)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

mam głupi plan lekcji... nie mam ani 1 dnia na 8:45 :'(

@up bulu i rzalu? (co ty masz z polskiego?)

ja tak samo, ciągle do 14:10-15:00, ale "rzal"

Opublikowano

Bardzo szybko wakacje minęły, ale w sumie zrobiłem to, co chciałem zrobić, zwiedziłem, co chciałem zwiedzić i ogólnie wakacje uważam za udane :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...