Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Dodanie kits z enchantem etc. do essentials

azraelsky33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak ludziska w essentials global dodajemy linijki ;D

kits:
  start:
    delay: 86400
    items:
      - 272 1
      - 273 1
      - 274 1
      - 275 1
      - 17 10
  vip:
    delay: 2592000
    items:
      - 278 1 efficiency:1 durability:1 fortune:1 name:&6KilofVIPa lore:Dziekujemy_za_kupno_konta_VIP!
      - 277 1 digspeed:3 name:&6SzpadelVIPa lore:Dziekujemy_za_kupno_konta_VIP!
      - 310 1 protection:2 Respiration:1 name:&6KapelutekVIPa lore:Dziekujemy_za_kupno_konta_VIP!
      - 279 1 efficiency:1 unbreaking:1 name:&6ToporVIPa lore:Dziekujemy_za_kupno_konta_VIP!
      - 311 1 protection:2 name:&6ZbrojaVIPa lore:Dziekujemy_za_kupno_konta_VIP!
      - 312 1 protection:2 name:&6GacieVIPa lore:Dziekujemy_za_kupno_konta_VIP!
      - 313 1 protection:2 name:&6ButyVIPa lore:Dziekujemy_za_kupno_konta_VIP!
  svip:
    items:
      - 278 1 efferiency:2 durability:1 fortune:2 name: &6KilofSVIPa lore:Dziekujemy_za_kupno_konta_SVIP
      - 277 1 digspeed:3 name:&6SzpadelSVIPa lore:Dziekujemy_za_kupno_konra_SVIP
      - 310 1 protection:2 Respiration:1 name: HelmSVIPa lore:Dziekujemy_za_kupno_konra_SVIP
      - 279 1 efferiency:1 unbreaking:1 name:&6ToporSVIPa lore:Dziekujemy_za_kupno_konra_SVIP
      - 311 1 protection:2 name:ZbrojkaSVIPa lore:Dziekujemy_za_kupno_konra_SVIP
      - 312 1 protection:2 name:GatkiSVIPa lore:Dziekujemy_za_kupno_konra_SVIP
      - 313 1 protection:2 name:ButkiSVIPa lore:Dziekujemy_za_kupno_konra_SVIP
  elita:
    items:
      - 278 1 efficiency:1 durability:1 fortune:1 name:&aElitarnyKilof lore:Dziekujemy_za_kupno_elitarnego_konta
      - 277 1 digspeed:3 name:&aElitarnySzpadel lore:Dziekujemy_za_kupno_elitarnego_konta
      - 310 1 protection:2 Respiration:1 name:&aElitarnyHelm lore:Dziekujemy_za_kupno_elitarnego_konta
      - 279 1 efficiency:1 unbreaking:1 name:&aElitarnyTopor lore:Dziekujemy_za_kupno_elitarnego_konta
      - 311 1 protection:2 name:&aElitarnaZbroja lore:Dziekujemy_za_kupno_elitarnego_konta
      - 312 1 protection:2 name:&aElitarneGacie lore:Dziekujemy_za_kupno_elitarnego_konta
      - 313 1 protection:2 name:&aElitarneButy lore:Dziekujemy_za_kupno_elitarnego_konta

Sorka ze to tak rozwalone :) name: to nazwa itemka protection to jest enchant moze byc tez knockback itp. lore to info o itemie :) dzięki za uwagę licze na + i na wyrozumienie ponieważ dopiero zaczynam z MPC

Opublikowano

Hm.. To jest poradnik czy stwierdzenie ?

Dla mnie to wkleiłeś tylko jakiś przypadkowy config i nic więcej, żadnego opis, żadnych wytłumaczeń co za co odpowiada, zero kompletne zero.

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Tak masz racje sam nie wiem czy to poradnik czy stwierdzenie ;) Jeden łepek właściwie to nie 1 mnie prosili żebym im to zrobił to wstawiłem tuu co mam tu jeszcze wyjaśniać ?? że po - jest id itema :) ??

-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...