Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ogólny Temat O Problemach Sdlongju, Yt2Www , Yt2 Itp

Gość Mounthains

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

"ey nie wiecie co mój kumpel ma z postacią na yt2game wchodzi widzi skile all itp.. i nagle go kicka (nie mówić że zbugowane bo tyle sami wiemy) a jak ja wchodzę na swoje konto to all działa nie wiecie jak naprawić tą postać??

bo szkoda białej zbroi , śmiercionośnego itp...

nikt ci nie pomógł więc ja to zrobię

musisz użyć TP ruszyc sie gdzies itp. poprostu musisz zmienić pozycję lub wejdź jak będzie mniej osób na serwie (noc, ranek)

(choć uważam że już się postać odbugowała zapewne )"

Ja odnośnie do tego mam podobny problem gdy wchodzę na postać to wywala mnie do logowania a na innej postaci mogę normalnie grac.. Co mam teraz zrobić zablokowała mi się najlepsza moja postać jest jakaś rada na to??

ps. ale nie piszcie żeby usunąć czy coś takiego głupiego bo szkoda mi eq i czasu na nią zmarnowanego.. Proszę o odpowiedź.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

12kx wie ktoś co jest z tym serwerem nie działa już od 3 dni cały czas błąd albo zostaniesz połączony z serwem

proszę o odp ludzie!!!

50% kiedy 100% już się nie mogę doczekać xD

Opublikowano

yt2www OFF

yt2www s1 tylko off ale s2 dziala ale niechce mi wbic na niego bo pisze blad podczas laczenia z serwerem

Jeślo chcecie zobaczyc w jakim stanie sa serwery wbijcie na metin2mod.tk Pozdrawiam :P

Opublikowano

A mi usuneli all konta na ymyt2 ;/ czy to jest bład bo postacie moje miały bardzo dobre eq ;) niech powie mi ktoś jak sie z nimi skontaktować pliacz :D

Ja mialem postac na ymyt2 s2 sciagnelem spol sdlongju s2 i mi hasa i sa all postacie z eq;]

65ef1c8a0c2b4755755980e.png

Opublikowano

Nie wiecie co się dzieje z sdlongju s1 ? OD 3 dni mam problem z zalogowaniem.Chyba coś robią : D

A wam działa ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wszystkie problemy z serwerami piszemy tu. :)

http://www.mpcforum.pl/topic/115160-serwery-prywatne-problemy/

zamykam.

ex Moderator Metin2 | ex Moderator 4Story

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...